• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2019

22:09

MINA VRBAŠKI ZA GRUPNJAKE TRAŽILA 100 EVRA! Takmičarka "Zadruge" imala i po 10 mušterija dnevno

Rijaliti

MINA VRBAŠKI ZA GRUPNJAKE TRAŽILA 100 EVRA! Takmičarka "Zadruge" imala i po 10 mušterija dnevno

Podeli vest

Mina Vrbaški je počela da prostituiše sa nepunih 16 godina u iznajmljenom stanu u centru Beograda* Učesnica "Zadruge" htela da što brže zaradi puno novca, pa je ispunjavala i najperverznije želje klijenata

Mina Vrbaški se prostituisala sa nepunih 16 godina, a klijente je dovodila u iznajmljeni stan u Šumatovačkoj ulici na Vračaru, saznaje Informer! Starletu, koja je prva javno priznala da je prodavala svoje telo, sa mušterijama je spajala tadašnja drugarica, koja nam je otkrila da je aktuelna učesnica "Zadruge 2" ispunjavala i najperverznije želje kako bi što brže došla do novca.

Advokati, lekari, sportisti...

Muškarci koji su dolazili na seks nisu znali da je Mina maloletna i plaćali su joj 100 evra za usluge koje je pružala.

- Tipovima se sviđala Mina jer je bila blesava i spremna na sve. Gotovo niko od njih nije znao da je ona u tom momentu imala samo 16 godina, jer nije izgledala tako. Među njenim klijentima našlo se i puno pznatih ličnosti- otkriva starletina nekadašnja prijateljica.

Pored poznatih faca, Minine mušterije bili su i advokati, lekari, sportisti i biznismeni, a svi oni su dolazili u stan u Šumatovačkoj ulici na Vračaru, gde je učesnica "Zadruge" tada živela.
- Mina je u iznajmljenom stanu bila sa još dve cimerke i uvek kada bi joj dolazile mušterije one su izlazile napolje. Pored standardnog odnosa, pristajala je i na grupnjake i na analni seks. Želela je da zaradi što više para, pa je umela dnevno da spava i sa njih desetoro. Tarifa joj je u to vreme bila 100 evra - tvrdi naša sagovornica.

Foto: Informer DN

U OVOJ ZGRADI JE PRODAVALA TELO Šumatovačka ulica na Vračaru

Mušterije su me zlostavljale


Mina je u "Zadruzi" ispričala kako su je mušterije često maltretirale:
- Bila sam zlostavljana i mučena. Sećam se da su me držali nekoliko sati na jednom mestu i nisu mi dali da izađem. I dalje imam traume zbog toga. Čak sam išla kod psihijatra, ali džabe.

Međutim, Vrbaški je često prodavala telo i za daleko manje novca. Tako je Jelena Krunić ispričala da je Mina jednom prilikom bila sa trojicom muškaraca za 4.000 dinara.
- Spavala je sa mojim ortacima, jer nije imala kako da se vrati iz Čačka za Beograd, gde je morala da se nacrta zbog privatne žurke. Tada su joj ovi momci ponudili pare za prevoz, ali da zauzvrat spava sa njima. Obradila je svu trojicu za sat i po vremena - rekla je Jelena u Pinkovom rijalitiju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Seks u zamenu za dopunu

I bivša učesnica "Zadruge" Darija Stević ima neka saznanja iz perioda kada se Vrbaški bavila "najstarijim zanatom".
- Umela je da za 300 dinara oralno zadovolji muškarca, a za 500 da ima seks. Sa nekim momcima se seksala samo za kredit za mobilni od 200 dinara. Prijatelj mi je pričao da ume da "odradi posao" za obrok iz restorana brze hrane - otkrila je Darija.

Kriminalac iz Inđije je ošišao na ćelavo
 

Foto: pink.rs

 

Vrbaški je počela da se bavi najstarijim zanatom kada je proterana iz rodne Inđije, gde je živela sa porodicom.
- Mina se zabavljala sa jednim kriminalcem iz rodnog grada. Potom ga je odrukala kod nekih tipova, pa se on razbesneo, ošišao je na ćelavo i zabranio joj da kroči u Inđiju. Tada se preselila u Beograd i počela da se prostituiše - kaže Minina prijateljica.

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija