• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

15.01.2019

16:16

ČULA SAM KAKO UZDIŠE! Luna progovorila o seksu sa Markom!

Rijaliti

ČULA SAM KAKO UZDIŠE! Luna progovorila o seksu sa Markom!

Podeli vest

Luna Đogani priznala je da ona i Marko Miljković neće još dugo moći da se suzdržavaju od seksa u rijalitiju

Novopečeni par sve vreme se grli i ljubi, a strast je više nego očigledna. Marko je sinoć masirao Lunu, koja se o tome poverila Zorici Marković i priznala da neće još dugo moći da izdrže bez seksa.

- Ne znam kako da imamo seks, a da ne bude previše eksponirano i vulgarno, ali ne možemo mesecima da se držimo za ruke. Niti priča o tome, niti potencira. Znam da mu nije svejedno, sinoć kada me je masirao čula sam kako uzdiše. Pazi na mene, mazi me. I treće, nismo po ceo dan zajedno. Nije posesivan, ne smara. Svako ima svoje društvo i život, a kad smo zajedno, zajedno smo. Prija mi ta njegova mirnoća - rekla je Luna, koja je do juče govorila kako ne želi ponovo da ima seks pred kamerama, čak ni sada kada je u vezi sa Markom, ali je očigledno ubrzo shvatila da to neće biti moguće.

Ona je zatim i uporedila svoj odnos sa Markom sa vezom koju je imala sa Slobom Radanovićem.

-  Ovo je potpuno drugačije od toga. Bilo mi je čudno jer sam navikla na vezu gde se stalno svađamo i bacamo stvari. Ja sam mu rekla da ću da budem onakva kakav je on. Ako on u meni budi mir, takva ću i ja da budem - rekla je Luna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59