• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

17.01.2019

18:55

(VIDEO) TOTALNI HAOS! DAVID SKINUO BURMU PA SE STRASTVENO LJUBIO SA ANOM! Dragojeviću popustile kočnice, potpuno se predao zgodnoj Ivanjičanki! EVO KAKO ĆE JOJ UBUDUĆE TEPATI!

Rijaliti

(VIDEO) TOTALNI HAOS! DAVID SKINUO BURMU PA SE STRASTVENO LJUBIO SA ANOM! Dragojeviću popustile kočnice, potpuno se predao zgodnoj Ivanjičanki! EVO KAKO ĆE JOJ UBUDUĆE TEPATI!

Podeli vest

Ana Korać je tokom jutra razmenjivala nežnosti sa Davidom Dragojevićem, pa su se u jednom trenutku zaigrali i uradili nešto više

Dok su se mazili, grlili i ljubili svuda po licu, u jednom trenutku David je krenuo ka Ani i zatim su se dotakli usnama, a potom su se našli u čudu i počeli da se smeju.

Ono što je zanimljivo jeste da je David ustao veoma raspoložen, pa je celo jutro vredan i pun elana i oran je za rad. Definitivno da druženje sa Anom mu popravlja dane u Beloj kući.

Međutim, on je ušao da sredi izolaciju, pa je Koraćeva krenula za njim gde su nastavili da se maze, a onda je usledio još jedan poljubac, ali su probali da ih kamere ne vide.

David je Ani dao novi nadimak kojim će je od sada zvati "umiljato mače". Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video prilogu ispod.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
psihijatar

pre 5 godina

Ako nije sve namešteno....svaka čast!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija