• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

19.01.2019

15:11

ZADRUGARKI POZLILO USRED PROGRAMA! Svi je napadaju, želi da napusti Imaginarijum!

Rijaliti

ZADRUGARKI POZLILO USRED PROGRAMA! Svi je napadaju, želi da napusti Imaginarijum!

Podeli vest

Zadrugarki Snežani Ilić, koja je sudija u penziji, pozlilo je usred porgrama zbog čega je morala da izađe na vazduh

Tokom igre Istine, Zlata Đurković je napala Snežanu i između ostalog rekla joj da u Imagirnajumu ne postoje gospođe, te da je došla na pogrešno mesto da gospođu glumi. Onda je pozvala snežanu da prokomentariše situaciju.

Snežana je počela da objašnjava da svakodnevno trpi napade i pretnje i da je tražila da razgovara sa produkcijom kako bi napustila rijaliti jer je njeno zdravlje veoma ugroženo. Ona je inače u veoma lošim odnoisma sa mnogim takmičarima, a dok je sve to pričala, njoj je pozlilo.

Snežana je svima rekla da joj nije dobro i da ne može da nastavi da učestvuje u programu pa su je izveli napolje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 5 godina

Zlata je poznata kao ..talog..u nasem gradu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija