• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

19.01.2019

17:17

DRAMATIČNA ISPOVEST DAVIDOVE MAJKE: Aleksandra MORA KOD PSIHIJATRA! Nigde ne ide, ne javlja se na telefon, pala je u TEŠKU DEPRESIJU!

Rijaliti

DRAMATIČNA ISPOVEST DAVIDOVE MAJKE: Aleksandra MORA KOD PSIHIJATRA! Nigde ne ide, ne javlja se na telefon, pala je u TEŠKU DEPRESIJU!

Podeli vest

Majka Davida Dragojevića, Biljana, ubeđuje nesuđenu snajku da što pre potraži stručnu pomoć nakon što ju je verenik javno prevario i osramotio u Pinkovom rijalitiju

Davidova mama Biljana Dragojević ubeđuje Aleksandru Subotić da ide kod psihijatra zato što ju je njen sin javno prevario i osramotio! Svekrva učesnice "Zadruge" plaši se da bi ona lako mogla da padne u depresiju nakon što se bivši sportista pred kamerama smuvao sa Anom Korać.

Aleksandra sa ćerkom Magdalenom trenutno živi kod Biljane u Veterniku, ali od sramote poslednjih dana i ne izlazi iz kuće.

Foto: printscreen

- Savetovala sam Aleksandri da ode kod psihijatra, a to ću isto reći i svom sinu kada izađe iz "Zadruge". Ona jeste jaka, ali nije joj lako zbog toga što je David sa Anom. Prvih dana posle diskvalifikacije nije mogla da jede, niti da spava, bila je u mnogo lošem psihičkom stanju - priča Biljana za Informer i dodaje da Subotićka ne želi kontakt ni sa kim i da ne može da gleda svog verenika kako se švaleriše:

- Ona ne gleda rijaliti, ne javlja se na mobilni telefon, čak ni svom stricu Srboljubu, jer je svi pitaju za Davida i Anu, a o tome ne želi da priča. Viđa se samo sa dve žene ovde iz kraja jer se njihova deca druže sa Magdalenom. Svrati kod mene u frizerski salon i to je to. Jednom smo pokušale da prošetamo gradom, ali njoj nije bilo prijatno. Oseća se glupo i sramota ju je što je javno prevarena, lakše joj je da sedi u kući.

Foto: ilustracija/ Dejan Živančević/Branko Pantelić

(FOTO) ANA I DAVID DOBILI POKLONE! Ostali su u šoku kada su videli šta im je stiglo

Aleksandra nikako nije uspela da spreči Davida da se smuva sa Koraćevom, iako je pokušala da upadne u "Zadrugu", kukala, molila i dozivala ga. Zbog toga je htela da se vrati u svoj dom u Kaluđerici, ali joj Biljana nije dala.

- Nije pametno da bude sama kod kuće. Rekla mi je da želi da se odseli: "Glupo mi je da ja živim ovde sa njegovom mamom, a on se tamo ljubi sa drugom." Sprečila sam je da ode, ipak Magdalena ovde ide u vrtić i imaju moju podršku - kaže Davidova mama.

 

Psihička tortura

Biljana veruje da će se njen sin opametiti i vratiti Subotićki:

- David je pao na Anin šarm samo zato što ga je pre toga ubila Aleksandrina psihička tortura u "Zadruzi", falilo mu je pozitivne energije. Ja sam mu majka i verujem da se nije zaljubio u Koraćku. A ta mala je obična koketa, koja se igra sa njim. Sve sam ja provalila, i taj njen lažni kez i to što koristi situaciju. Ne znam šta će biti ako budu imali odnose pred kamerama, niti kako će to Aleksandra podneti - zaključuje naša sagovornica.
 

KIJA ŠOKIRALA: Sloba je biseksualac, seksom sa lakim ženama prikriva sve, ali ja ga VIŠE NEĆU ŠTITITI!

 

Ana i David se celu noć vatali ispod jorgana

Ana Korać i David Dragojević su se u četvrtak celu noć mazili ispod jorgana. Njih dvoje su ove nedelje potrčci, pa su sami spavali u izolaciji i iskoristili priliku da se strasno izljube. Bivši sportista se potpuno prepustio, pa je vaćario starletu do ranih jutarnjih sati.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alex

pre 5 godina

Ovaj David ima facu ''coveka''od 40god,a tek vestacka vilica,zubi,sta vec,to je katastrofa! I kome on moze biti neodoljiv muskarac i smeker?

Hana

pre 5 godina

Neka vidi kako je Sandra isla sa ozenjenim, dok mu je zena patila...

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija