• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

20.01.2019

22:20

(VIDEO) DAVIDOVA MAJKA OTKRILA da li je NAMERAVALA DA IZBACI SUBOTIĆEVU IZ KUĆE, pa priznala da NEMA NIŠTA PROTIV što se njen sin zaljubio u Anu Korać!

Rijaliti

(VIDEO) DAVIDOVA MAJKA OTKRILA da li je NAMERAVALA DA IZBACI SUBOTIĆEVU IZ KUĆE, pa priznala da NEMA NIŠTA PROTIV što se njen sin zaljubio u Anu Korać!

Podeli vest

Aleksandra Subotić pre nekoliko dana zabranila je majci svog, sada već bivšeg dečka, Davida Dragojevića koji u "Zadruzi 2" uživa u ljubavi sa Anom Korać, Biljani Dragojević da da ekipi portala Pink.rs intervju koji je unapred bio zakazan

Tom prilikom, ova bivša zadrugarka koja je na Božić fizički nasrnula na Minu Vrbaški, napravila je pravu dramu ispred porodične kuće Dragojevića u Veterniku pored Novog Sada, o čemu možete čitati klikom na link ispod i pogledati kako je sve izgledalo.

Međutim, naša ekipa uspela je da dođe do Biljane Dragojević koja je tom prilikom za naš portal komentarisala aktuelna dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 2", kao i novu devojku svog sina Davida Dragojevića.

Biljana je na početku razgovora rekla ko je David, da li je on dečko kog smo mogli da gledamo tokom proteklih meseci pred kamerama kada je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić ili je on dečko koji je jako pozitivan kao što je to sada slučaj u ljubavi sa Anom Korać.

- Pa u svakom slučaju neko ko je sa osmehom na licu. Da li je to Ana ili neko drugi, nije bitno. To je mogla biti i Aleksandra da nije imala taj stav kakav je. On je i rekao da ne bi sa njom raskinuo javno, ali opet mislim da je ovo sve gore ispalo - rekla je Biljana.

Davidova majka dobila je i pitanje da li je ubeđena, da li Aleksandra Subotić o kojoj Dragojević više ne razmišlja kako je rekao tokom pitanja novinara, čeka njenog sina da izađe iz Bele kuće.

- Ja sam ubeđena. Ona je dosta uporna osoba i misli da ono ovo nesvenso radi i da je njemu to nametnuno. Ćerka joj je rekla pre neki dan: "Znaš mama, da je David ovde on bi tebe hteo", a nas dve smo se pogledale i čudile - izjavila je Biljana za Pink.rs

Biljana nam je rekla i da se ne oseća baš najbolje zbog kraja ljubavi Davida i Aleksandre, ali je rekla da se ne stidi postupaka svog sina za kog smatra da je prebrzo ušao u vezu sa Anom Korać za koju misli da ne može da dokaže da joj je stalo do Davida.

Zatim je majka ovog zadrugara komentarisala i aktuelnu zadrugarku Ljubu Pantović sa kojom nije u sjajnim odnosima. Ljuba je Aleksandru u nekoliko navrata pozivala da ode u stan koji poseduje, što je Subotićeva odbila i otišla kod Davidove majke. Biljana je tokom razgovora istakla i da Aleksandri nikada nije okrenula leđa, kao i šta bi bilo ukoliko bi ona sa ćerkom želela da napusti dom Dragojevića.

- Ljuba je stalo držala te lajvove na mrežama i govorila nešto protiv Aleksandre, a nije komunicirala sa njom. Sada kada su ušli u Zadrugu, ušla je Ljuba da bi čačkala po Davidu i Aleksandri. Mislim da je ona kumovala svemu ovome - rekla je Davidova majka i dodala:

- Ja ovde živim sa mojom ćerkom, moja majka je tu i tu su Aleksandra i Magdalena. Aleksandra je ovde verovatno jer neće da bude sama. Ona je iz Šimanovaca došla pravo kod mene. Znači, nije otišla kod Srboljuba ili u taj stan na koji Ljuba cilja. Mislim da ako bi ostišla, da bi ona otišla u kuću gde živi sa Karađorđem. Ja nikada ne bih otvorila vrata i rekla Aleksandri da ide. Ne smeta mi što se David zaljubio, ali sve je bilo brzo. Ako se Ana igra sa njim, treba da se opeče - priča Biljana.

(FOTO) DAVIDOVA MAJKA PRVI PUT PROGOVORILA O VEZI NJENOG SINA I ANE KORAĆ! Evo kakvo je njeno mišljenje, Aleksandri se ovo NEĆE DOPASTI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sonja

pre 5 godina

Zena je razumna i dobronamerna, tako mi bar deluje. Lutrija je ko ce nam biti roditelji, to Aleksandra , nazalost, dobro zna.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija