• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/informer.rs

21.01.2019

20:51

(VIDEO) KRUNIĆKA JOJ NAPALA DEČKA  U KUPATILU! Mina pobesnela na cimerku kad je saznala šta je uradila!

Rijaliti

(VIDEO) KRUNIĆKA JOJ NAPALA DEČKA U KUPATILU! Mina pobesnela na cimerku kad je saznala šta je uradila!

Podeli vest

Tokom prethodne noći održana je "Zadrugovizija". Mnogi gledaoci nisu imali priliku da vide šta se dešavalo van scene, a Mina Vrbaški je to upravo danas kroz razgovor svojim cimerima otkrila

Ona im se poverila da je tokom "Zadrugovizije" Jelena Krunić spopadala njenog dečka Marka Markovića koji je bio u kupatilu i želela da ga poljubi. Kako on nije želeo da joj uzvrati, ona ga je čak i ogrebala. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Dolazi on, ruka mu krvava, i on kao "Ma pusti". Ja ga pitam šta je bilo. On kao: "Ma Jelena, pokušala je da me poljubi. Ja sam išao da pi*kim i ona ulazi unutra i ona počela da ga smara". On izađe i ona ga po ruci ogrebe i ostanu mu prsti njeni. On izađe, a ona mu kaže: "Koji ste vi Crnogorci p*čke!". Pokušala je Marka da poljubi sinoć, izgrebala ga, nije mu dala da izađe iz WC-a tokom Zadrugovizije - prepričavala je Mina zadrugarima koji su bili u pabu. 

Foto: printscreen RTV Pink

Mina je besna na svoju cimerku zato što pokušava da je odvoji od dečka prema kome gaji emocije, te je rešena da joj se sledeći put suprotstavi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

(HOT VIDEO) ŠOK U ZADRUGOVIZIJI! Jelena Krunić nastupila GOLIH GRUDI, SVE SE VIDELO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nataša

pre 5 godina

Da je muskarac tako napao neku devojku bio bi uhapsen.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija