• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

22.01.2019

11:37

(VIDEO) ANA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE o Davidovom odnosu sa Aleksandrom Subotić!

Rijaliti

(VIDEO) ANA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE o Davidovom odnosu sa Aleksandrom Subotić!

Podeli vest

David Dragojević i Ana Korać uplovili su u vezu, ubrzo nakon što je njegova verenica Aleksandra Subotić napustila Zadrugu

Naime, sinoć je voditelj Ognjen Amidžić posetio zadrugare i imao je zanimljivi intervju sa Anom Korać koja je otkrila mnogo detalje koje gledaoci nisu imali priliku da vide. 

- Znaš čega sam se setila?! Kad si me pitao u Dubiozi da li bih bila sa Davidom. Ja sam tada mislila da je nemoguće! Da mi je neko pričao, ja ne bih verovala! Vidi, između nas je uvek bila ta neka privlačnost, samo što smo znali da je nemoguće ovde. On je sa Aleksandrom bio. Mislila sam da će tu biti do kraja i to je to. Ja sam iskreno rekla da mi je on simpatičan. Znala sam da postoje simpatije. Sa Markom je bila priča tinejdžerska, nije on za mene. David je kao ja, spojili smo se, super. Zaista sam se zaljubila, malo mi je teško da priznam to. Potrebno mi je vreme da se zaljubim, ali ovo me ne prolazi. On meni govori da je sve ovo nerealno i da ne može da veruje. Ovo mu je falilo, on se stvarno zaljubio i vidim da mu baš prijam, stvarno nam je lepo. Jednostavno, njemu je glupo da priča, ušao je odmah sa mnom u vezu, nije on bio zaljubljen i prestao je da voli davno. Nije je voleo, jednostavno iz poštovanja prema njoj, samo podrška. Ali, ljubav tu nije postojala. On je meni rekao da sam baš devojka za njega, problem je što je on imao pritisak, sa mnom nema to. Evo, sad je tamo i nedostaje mi - bila je iskrena Ana.

David je imao ozbiljne konflikte i sa roditeljima Aleksandre Subotić. 

- Ja ne znam zašto oni njega krive, za sve je kriv. Pa, on je uvek bio tu za nju! Ni Ljuba ni Karađorđe nisu stali u njenu zaštitu, a sad kao svi vode računa! Meni se to ne sviđa, ja ne volim da ulazim u porodične priče! David je rekao da će pozvati Aleksandru, ali rekao mi je da je jedva čekao da izađe odavde. Mrzelo ga da se budi ujutru, videla sam sve to. Ja volim duhovite muškarce, drži mi pažnju i nije mi dosadan. Sviđa mi se i fizički - rekla je Koraćeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59