• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

22.01.2019

19:08

(VIDEO) NIJE ZNALA GDE SE NALAZI I KAKO FA REAGUJE! Zerina progovorila o odnosu sa Banetom, a onda su je UKUĆANI NAPALI KAO NIKAD DO SADA!

Rijaliti

(VIDEO) NIJE ZNALA GDE SE NALAZI I KAKO FA REAGUJE! Zerina progovorila o odnosu sa Banetom, a onda su je UKUĆANI NAPALI KAO NIKAD DO SADA!

Podeli vest

U javnosti je odjeknula vest da su se Bane Čolak i Zerina Hećo pomirili zbog činjenice da nakon burnih svađa i konflikta nisu više u centru pažnje

Njih dvoje su u toku prethodne noći razgovarali o svemu što ih je zadesilo, a voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi raskrinkao mnoge ukućane i saznao ono što širu javnost zanima. On je, između ostalog, upitao Zerinu da objasni kako se ponovo zbližila sa Banetom, a ona je pokušala da izbegne ovaj odgovor.

- On je preksinoć stavio do znanja da hoće da priča sa mnom. Videla sam da nešto želi nevezano za neke druge stvari, ja sam došla u pab i on je meni rekao da je došao do informacije koje su njemu prenešene. Ja tu osobu ne smatram lažovčinom. Rečeno je da je napolju takva i takva situacija, ostala sam u šoku. Ja pričam istinu! Ja nemam potrebu da lažem! Mi nismo ponovo u vezi, ali za mene je to informacija koju ti može reći samo prijatelj koji ti misli dobro. Čula sam da postoje novinski natpisi sa mojim detetom - rekla je Zerina.

- Da li je to razlog da se ponovo zbližiš sa njim? - pitao je Milan.

- On je meni priznao da ono što je u ve-ceu rekao da nije rekao, da je u stvari rekao! - nastavila je Zerina.

Marija Kulić se umešala u ovu raspravu, pa je ispričala šta je njoj Bane rekao o Zerini, što je nju izbacilo iz takta.

- Ja preko Jutjuba gledam sve što me zanima, a Bane mene pita da li ja hoću da dobijem neke informacije o Zerini da bih mogla da je napadnem. Ja sam rekla da neću to da radim. Da li ću ja to nekad da spomenem ili da iskoristim, to je moja stvar - rekla je Marija.

- Posle svega što se dogodilo, ti i dalje ovde pričaš sa njim - napao je Miki Zerinu.

- Ja nisam jedini koji je izneo te informacije o njoj, nego i neko ko je njoj mnogo blizak! Što se tiče ove situacije, ja nisam siguran da ona glumi. Ja sam rekao da ja nju ne poznajem ovakvu, da je ona totalno drugačija osoba - branio se Bane.

žKako je ova rasprava izgledala, pogledajte detaljno u nastavku.

(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI ZBOG IZBORA POTRČKA! Adam rekao ko će biti u izolaciji, Kulićka poludela!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59