• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

28.01.2019

22:06

(FOTO) ŽESTOKIM SEKSOM OZVANIČILI POMIRENJE! Tresla se izolacija od Miljane i Zole! Čim ovo bude videla Marija Kulić, nastaće NEZAPAMĆENI HAOS!

Rijaliti

(FOTO) ŽESTOKIM SEKSOM OZVANIČILI POMIRENJE! Tresla se izolacija od Miljane i Zole! Čim ovo bude videla Marija Kulić, nastaće NEZAPAMĆENI HAOS!

Podeli vest

Nakon što se vratila u Belu kuću, Miljana Kulić obnovila je vezu sa Lazarom Čolić Zolom, što je najpre ozvaničila strastvenim poljupcima, a potom i vrelom akcijom ispod pokrivača

Kao po običaju, otišli su u izolaciju gde su legli da odmore, ali strasti između njih su se uzburkale još jače budući da se nisu videli skoro ceo dan, pa su zauzeli odgovarajući položaj, pokrili se jorganom i vrelom akcijom zasladili pomirenje.

Foto: printscreen RTV Pink

Podsećanja radi, Miljana i Zola raskinuli su tokom prošle noći kada je, kako je Kulićeva izjavila, shvatila da Lazar nije čovek za nju, ali ovim je definitivno sebe još jednom demantovala.

Foto: printscreen RTV Pink

Kako li će reagovari njena majka Marija Kulić kada bude saznala za njihovu novu akciju, ostaje da se vidi. Sudeći po tome kako je reagovala svaki put kada je gledala seks svoje ćerke i potencijalnog zeta kojeg nikako ne može da prihvati, Miljani se ne piše dobro!

(VIDEO) ZOLA JECAO I GUŠIO SE U SUZAMA! Ne može da se pomiri sa činjenicom DA VIŠE NIJE SA MILJANOM!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nedjo

pre 5 godina

o kakvim vi imbecilima pišete mesecima,posle se čudite što postajemo debilizacija

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija