• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

30.01.2019

21:00

MIKIJA HAPSE U "ZADRUZI"? Evo kako su Marija i MIljna Kulić nasamarile pčelara iz Kupinova!

Rijaliti

MIKIJA HAPSE U "ZADRUZI"? Evo kako su Marija i MIljna Kulić nasamarile pčelara iz Kupinova!

Podeli vest

Marija i Miljana Kulić prijavile su Đuričića policiji zato što je stariju Nišlijku polio vrelim čajem * Pošto je Miroslav već na uslovnoj slobodi zbog prebijanja Ivana Gavrilovića, mogao bi da završi u zatvoru

Miki Đuričić bi uskoro mogao da bude uhapšen u "Zadruzi" zbog napada na Mariju Kulić! Pčelar iz Kupinova je u noći između nedelje i ponedeljka, posle žestoke svađe sa Miljanom Kulić, polio njenu majku vrelim čajem, zbog čega je zadobila ozbiljne opekotine.

Počinio isto delo

Posle tog incidenta dve Nišlijke su odmah napustile rijaliti i zajedno sa svojim advokatom otišle u policiju da Miroslava, koji je već na uslovnoj slobodi, prijave za fizički napad.

- Dale su izjavu u policiji o svemu što se desilo tokom te noći. Dostavile su i medicinsku dokumentaciju o Marijinim opekotinama, pošto ju je produkcija pre toga odvela kod lekara. Prepustile su advokatu da prati dalji tok ovog slučaja i da u njihovo ime bude u kontaktu s policijom - objašnjava izvor blizak produkciji.

Prema njegovim rečima, Đuričić bi zbog ovoga mogao da završi u zatvoru.
- On je zbog toga što je 2015. godine u rijalitiju "Maldivi" na televiziji Hepi brutalno pretukao Ivana Gavrilovića na uslovnoj slobodi zbog nasilničkog ponašanja. Ukoliko protiv Đuričića bude podneta prijava zbog ovoga što se desilo u "Zadruzi", biće aktuelna uslovna kazna zatvora od šest meseci jer je ponovio isto krivično delo. On će svakako biti izveden iz "Zadruge" na saslušanje u policijsku stanicu, pa ćemo videti šta dalje - tvrdi naš sagovornik.

Foto: printscreen youtube

 

Smislile ceo plan

I sama Miljana se u ponedeljak uveče, po povratku u megapopularni rijaliti, pohvalila da je navukla Mikija da ponovi prestup.
- Sve sam pametno odigrala. Mama i ja smo sa advokatom otišle u policiju. Pošto je ovaj nasilnik na uslovnoj slobodi, uskoro će doći ovde da ga uhapse. Završiće u zatvoru. Sledeći put mu neće pasti na pamet da se kači s nama - rekla je Kulićeva, koja je izazvala celu frku tako što je Suzanu Perović nazvala kurvom i time isprovocirala Đuričića.

ŠOK! MILJANA I MARIJA NAPUSTILE ZADRUGU?! Posvađale se sa Mikijem, SPAKOVALE DETE I IZAŠLE!

(VIDEO) HOĆE DA SE POMIRI SA TOBOM, DA BI MOGLA MENE DA JE*E! Miki PUKAO OD BESA jer je Suzana pričala sa Miljanom!

Saška Karan: Tog vepra treba vratiti u obor

Foto: pink.rs

 

Ovim povodom na Instagramu se oglasila i Saška Karan, ljuta rivalka pčelara iz "Kupinova". Njih dvoje su se žestoko svađali u "Zadruzi 1", pa je jedva dočekala priliku da ga potkači:
- Veprina prosipa vreo čaj na Mariju. Ima li još nešto gore od toga što možeš da uradiš i pokažeš svoju bolest? Da li iko normalan može da podrži ovo smeće od čoveka? On je bolestan, neobrazovan, primitivan, jadan. Treba ga vratiti u obor, tu se svinja najbolje snalazi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mile

pre 5 godina

Aha...Uslovna mu istekla u martu prosle godine .

dakic

pre 5 godina

Pa ko jos ide u zatvor zbog toga. A uslovna mu je istekla, a treba sve to dokazati.

zorica markovic

pre 5 godina

Kulicke mogu da rade sta hoce da vredjaju, da gadjaju sa cime stignu, da lome, da vriste u prisusttvu malog deteta i za njih nema kazna. Sram vas bilo svi vi koi stitite ove niske svinje. Miki nista nije kriv on se samo branio od ove spodobe bolesne.

Dragana

pre 5 godina

Branite ovaj sljam od Kulica. Sto ne pisete o Miljani koja je razbila vrata od detetove sobe, maltetirala dete I dadilju I udarila radnika obezbedjenja. Zasto ne reaguje Centar za socijalni rad. Sutra Dan tukla majku, cupala je I udarila o koleno. A Mikiju je istekla uslovna.

Vladimir

pre 5 godina

Ko dozvoli ovoj Saski Karan da bilo koga komentariše.ZENA ZLO KOJE SRBIJA NIJE VIDELA DO NJENE POJAVE.

nenad

pre 5 godina

Sve je tačno što Saška kaže za Mikija,ali ni ona nije od njega bolja ni za jotu--

Golas

pre 5 godina

On napao Marinkovica 2015-e godine a sada 2019-a pa nije bio na uslovnoj 4godine!Cista glupost.

lakis

pre 5 godina

Hahahaha teške opekotine! Dali joj da maže jomelop i mrš nazad u Zadrugu!

Neko iz mase

pre 5 godina

Jos kad Saska vestica potvrdi a ona sta je radila sacuvaj Boze. Tukla se zena, polivala, cupala kosu zenama i ona prica o Mikiju fuuuuuj krmaco.

BIBI

pre 5 godina

NIJE MU PRVI PUT DA JE AGRESIVAN PREMA LJUDIMA. STO SE SVADJA AKO NIJE DORASTAO VERBALNO I NEKA VEC JEDNOM PRESTANU DA GA STITE.

Dragan Niš

pre 5 godina

Ako ste zaboravili on je i u prošloj zadruzi napao Miću i šamarao Milana!!

uzicanin

pre 5 godina

Ma stidi se ološi Miljana ti ali zlo retko

Teror

pre 5 godina

I to ga opravdava, dosta vise ovog prepodobnog zlikovca, kulicke ce mu doci glave, a i treba, sta je umislio da je najpametniji. Prodaje jeftinu demagogiju a lema koga stigne. Na robiju, plus da ga ojade finansijski

Krivi

pre 5 godina

Hahahahah cuj nece mu pasti na pamet da se kaci s njima. Miki je lud druze,taj sme i sa policijom da se potuce. Neka se ne iznenade ako ih iznabada sve redom kad popizdi,je*e se njemu za prijavu,vrv se mnogo potresao.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija