• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

31.01.2019

08:48

(VIDEO) DEFINITIVNO RASKID! Luna stavila ogromnu tačku na vezu sa Markom, on ovako reagovao!

Rijaliti

(VIDEO) DEFINITIVNO RASKID! Luna stavila ogromnu tačku na vezu sa Markom, on ovako reagovao!

Podeli vest

U Sredu uveče voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2" postavljao je pitanja gledalaca, a jedna od glavnih tema bila je Luna Đogani i njen odnos sa novim dečkom Markom Miljkovićem

Gledaoce je zanimalo da li je Luna Đogani svesna da je Marko Miljković dobar prema njoj samo kada se malo opusti. Ono što je već poznato jeste da su Luna i Marko raskinuli vezu zbog reči koje joj je uputio tokom i nakon žurke.

- Što pijan govori, to trezan misli. Nemam šta više da kažem, posle sinoćne predstave, ja sam sa tim završila, stavila sam ogromnu tačku i ne postoji šansa da se pozdravimo. Ja sam rekla da je meni dovoljno budalaština u životu i muškaraca koji mi prave probleme. Ako je moja greška što sam ja osoba koja voli, da odbrani osobu koju voli, onda sam ja najgora osoba na svetu - govorila je Đoganijeva.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ona osoba koja je procenila da sam ja bio pijan, loše je procenila. Ja nisam bio pijan, uopšte nije alkohol inicijator mog ponašanja sinoć. Ja sam reagovao burno, jer sam smatrao da tako treba da reagujem. Uradio sam loše stvari, ali sam bio isprovociran, svako moje zašto, ima svoje zato - odgovorio joj je Marko.

Foto: printscreen RTV Pink

Zatim je Đoganijeva ustala i rekla pred svima šta je to što ju je najviše povredilo od strane njenog sad već bivšeg dečka, Marka.

- Najviše me je povredilo to što mi je pobacao igračke po podu. Jako sam vezana za njih - dodala je Luna.

Foto: printscreen RTV Pink

- Kad nisi tu, tvoje igračke mi ne trebaju - odbrusio joj je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

(VIDEO) NEĆU DA SE POMIRIM SA MARKOM! Luna otkrila šta je najviše povredilo i zašto neće da mu oprosti!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17