• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

01.02.2019

08:53

(VIDEO) ZERINA JEDVA DIŠE! Bane joj zadao najniži udarac, pomenuo DETE!

Rijaliti

(VIDEO) ZERINA JEDVA DIŠE! Bane joj zadao najniži udarac, pomenuo DETE!

Podeli vest

Tokom gledanja snimaka u rijalitiju "Zadruga" Bane je odlučio da iznese najsitnije detalje Zerininog abortusa. Svi takmičari su zanemeli a ona je bila vidno potresena

Zerina se tresla dok je Bane sve olako pričao. Pojedini zadrugari su čak izneli i nekoliko teorija koje dokazuju da Čolak izmišlja, a za to vreme Zerina je otišla u toalet. Neko vreme se gledala u ogledalo, a onda je odjednom počela da plače jer nije mogla da veruje da je Bane spreman toliko predaleko da ide.

Ubrzo njena prijateljica Jelena Krunić je ušla u toalet i rečima pokušavala da je smiri. Govorila joj je da je ovo samo još jedan od razloga zbog kojih treba da se odvoji i nema nikakav kontakt sa Banetom.

 - Ja sad stvarno ne mogu više ovo -  govorila je Zerina u suzama Jeleni.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mačić

pre 5 godina

Nek mi bude dozvoljeno da iskritikujem novinare. Nadam se da mi nećete uskratiti tekst- NAIME, DANIMA SE PIŠE KAKO JE PUBLIKA IZGLASALA DA ZERINA NAPUSTI ZADRUGU. a TO JE LAŽ. NAJ MANJE GLASOVA JE IMAO PAVLE. Ali je dupliranjem glasova glupom igrom udvostrućio glasove i tako pobedio. Posle sinoćne emisije shvatila sam da je idealan za nipodaštavanje od strane novinara, a narod to voli, pa je 100% namšteno da tako bude. POŠTENIJE BI BILO DA JE OBRAVLJEN STVARNI REZULTAT GLASANJA, PA TEK ONDA NADMETANJE I REZULTAT KOJI BI REKAO "DA PAVLE IMA VIŠE GLASOVA OD OSTALIH. OVAKO SAM APSOLUTNO UBEĐENA U NAMEŠTALJKU. I TO NIJE PRVI PUT. I BANE JE OSTAO I TO KAO NEPROMETNO. DOVOLJANO JE BILO DA IMA SAMO1 GLAS VIŠE, DA SE VLASI NE DOSETE ,svako dupliranje glasova je očigledna nameštalka, EVENTUALNO TEK PO NEKA NIJE. ispadoše svo koji bi smetali favoritima, A NA PRIMER MILJANA NIKAKO NI DA SE NAĐE U KONKURENCIJI. TAKVA SPODOBA TREBA OVOM ŠOOU- SA IZVINJENJEM upućeno ADMINISTRATORIMA koji moraju da poslušaju urednike i gazdu. pozdrav ruža. P,S Za večeras je spremljen fajt sa mladim novim učesnikom. I ETO OPET TRADICIONALNE DOMINO SITUACIJE. MIKI IMA PRAVO.Trebalo bi da svi glasaju tajno, a ne da se izražavaju javno i još tačno broje uz pomoć voditelja kakvo je stanje, pa uz ono TI SIGURNO NEĆEŠ ISPASTI, tek po neko glasa za pravog ograča a ostali za onog koćekoji neće da smeta, i svakako ispasti- EJ, PRAVDO GDE SI SE SKRILA NA SRAMOTU VELIKOG ŠEFA I LOŠE TRADICIJE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija