• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

02.02.2019

23:31

ŠOKANTNO! ČOLAK OTKRIO DA JE HEĆOVA BILA TRUDNA PRE "ZADRUGE"! Bane: Zerina je abortirala moje dete!

Rijaliti

ŠOKANTNO! ČOLAK OTKRIO DA JE HEĆOVA BILA TRUDNA PRE "ZADRUGE"! Bane: Zerina je abortirala moje dete!

Podeli vest

Bane Čolak otkrio je da je Zerina Hećo abortirala njegovo dete pred ulazak u "Zadrugu"

Di-džej iz Užica ispričao je kako ju je odveo u privatnu kliniku da se reši deteta, kao i da je njegova majka Jasmina Čolak znala za to.

- Zerina je početkom avgusta saznala da je trudna. Želeo sam da rodi bebu, a o svemu smo pričali i sa mojom majkom. Jasmina mi je rekla da možemo da počnemo da živimo u našoj kući u Užicu. Zerina nije htela da čuje za bebu, rekla mi je da želi u rijaliti, a zatim da se posveti biznisu, pa tek onda da razmišlja o detetu - ispričao je Čolak.

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cile

Poverila joj se

Foto: Informer DN

Zerina mi je u kupatilu ispričala da se rešila Banetovog deteta
Zorica Marković

 

 

Prema njegovim rečima, on je odveo Hećovu u privatnu kliniku u rodnom mestu da abortira.

- Kad smo stigli tamo, zamolio sam je da joj urade ultrazvuk i da mi daju snimak, da makar imam uspomenu na to dete. Rekla mi je da će mi biti samo teže. Čekao sam ispred ordinacije dok to nije bilo gotovo, a zatim sedeo pored nje dok se nije osvestila od anestezije - kazao je Bane.

Njegove reči potvrdila je i Zorica Marković:

- Zerina mi je u kupatilu ispričala da je abortirala Banetovo dete. Tad mi je otkrila da su pričali i sa njegovom majkom i zajedno većali šta da urade.

Hećova nije ulazila u raspravu, samo je kratko poručila da je njen bivši psihopata i monstrum.

(VIDEO) NAJPOTRESNIJA SCENA ZADRUGE! Zerina jeca, kleči i zabija glavu u travu zbog Baneta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljiljana

pre 5 godina

Ovaj Bane je skroz prolupao, a Zorica sa njim. Prica o kiretazi u avgustu, ulaze u Zadrugu u septembru, nemaju seksualne odnose, a on trazi test za trudnocu. mesec dana posle ulaska. Kada laze toliko sto mu Zorica ne da pametnije instrukcije, ili je toliko ostarila da je na neke stvari zaboravila. Toliko o prljavoj igri.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija