• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/SrbijaDanas/informer.rs

03.02.2019

16:37

(FOTO) STANIJINA I VLADINA VEZA NAMEŠTENA?! Njena mama otkrila PRAVU ISTINU: Došao kod nas i napravio HAOS!

Rijaliti

(FOTO) STANIJINA I VLADINA VEZA NAMEŠTENA?! Njena mama otkrila PRAVU ISTINU: Došao kod nas i napravio HAOS!

Podeli vest

Stanija Dobrojević, sinoć se vratila u rijaliti Zadruga posle pauze koju je morala da napravi, kako je tada navedeno, zbog zdravstvenih problema. Pobednica Farme za vreme svog prvog boravka u Zadruzi, uspela je da zavede kršnog Crnogorca Vladimira Tomovića, sa kojim je i otpočela vezu..

Za vezu između Stanije i Vladimira mnogi su tvrdili da je nameštena i dogovrena od strane ovog para, kako bi se uz pomoć ljubavne priče što bolje kotirali kdo gledalaca i povećali sebi šanse za što bolji plasman na kraju rijalitija.

Ipak, ove priče nikada nisu potvrđene, a na neki način ih je demantovala i Stanijina mama.

(VIDEO) JUTARNJE EROTSKO UVIJANJE PRED OGLEDALOM: Stanija zavodila Zadrugare, sve oči bile uprte u nju!

Njena majka, Slavica Dobrojević, govorila je ćerkinom učešću u najpopularnijem rijalitiju na našim prostorima, ali i o svom zetu, Vladimiru Tomoviću.

Foto: pink.rs

- Ovo nije prvi rijaliti u koji ulazi, videćemo. Taj zatvoren prostor je nešto drugo nego napolju i ona tako i reaguje - rekla je Stanijina mama i dodala da je Vladimir Tomović napravio pravu pometnju kada ih je posetio. 

Njena majka, Slavica Dobrojević, govorila je ćerkinom učešću Zadruzi, ali i o svom nesuđenom zetu, Vladimiru Tomoviću.

(VIDEO) NE HAJU ZA KAMERE: Ana i David U VRELOJ AKCIJI POD TUŠEM, nisu mogli da se kontrolišu!

- Bio je jako interesantan, dole imamo cvećaru i napravio je pravu pometnju. Zašto da mi ne bude zet, nije moje da biram, ali zašto da ne. Taj zatvoren prostor čuda čini, ali ostajem pri tome da je jedan zet rezervisan - ispričala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Jan 31, 2019 at 5:26am PST

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija