• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

04.02.2019

23:10

MAJKA I ĆERKA ŽESTOKO ZARATILE PRED MILIONIMA GLEDALACA U "ZADRUZI"! MARIJA: Odričem se Miljane ako se uda za narkomana Zolu!

Rijaliti

MAJKA I ĆERKA ŽESTOKO ZARATILE PRED MILIONIMA GLEDALACA U "ZADRUZI"! MARIJA: Odričem se Miljane ako se uda za narkomana Zolu!

Podeli vest

Starija Kulićeva zapretila naslednici da će je se odreći preko novina ako ozvaniči vezu sa Lazarom. Miljana joj poručila da je baš briga i obećala da će uskoro zatrudneti sa svojim izabranikom

Marija Kulić je zapretila Miljani da će je se odreći preko novina ako se bude udala za Lazara Čolića Zolu! Nišlijke su došle u sukob u subotu uveče u "Zadruzi" jer je mlađa izjavila da joj je izabranik važniji od roditelja.

Muškarac joj najvažniji

Mariju su ove reči mnogo pogodile, pa je sa suzama u očima zaurlala na ćerku.

- Budeš li ostala sa njim, cela porodica će te se odreći javno, preko novina! - zagrmela je Kulićevu i nastavila:

- Ni ja kao mlada nisam poslušala majku, udala sam se za Sinišu, jer sam tako želela i osećala. Neka mi se muž sada ne naljuti, ali da me neko pita da biram između njega ili majke, odabrala bih majku. Iako sam sa Sinišom punih 26 godina, majka je ipak jedna. Ako Miljani može da bude preči od porodice muškarac kojeg je upoznala u "Zadruzi", neka joj bude, pomiriću se s tim. Njoj je očigledno muškarac važniji i od sopstvenog deteta. Našla je kurac pa joj više niko i ne treba - govorila je Marija dok je sve vreme plakala.

Njena ćerka je pokušala da opravda svoju izjavu time da dobri roditelji ne uslovljavaju svoju decu ako ih vole.

Siniša Kulić: Moja žena je to rekla u afektu


Marijin suprug Siniša Kulić veruje da ona nije mislila ozbiljno to što je izjavila.

- To su gluposti! Gde ste videli da se majka odrekne ćerke? Marija je to rekla u afektu - prokomentarisao je Kulić za naš list i dodao:

- Miki Đuričić nije diskvalifikovan jer je Mariju polio vrelim čajem.

- Pitali su me koga bih izabrala kada bih morala - Lazara ili svoje roditelje, i ja sam rekla iskreno da bih njega. Šta je problem? Ljubav nije kada nekog uslovljavaš, kao vi mene. Zola te nijednom nije uvredio, a ti njega non-stop vređaš. Pitaš li se ti kako je njegovoj majci kada sluša da ga nazivaš narkomanom? - odbrusila je Miljana majci.

Rijaliti igrači

Mlađu Kulićevu je sve ovo veoma iznerviralo, pa je nakon žučne svađe obećala Zorici Marković da će zatrudneti sa Zolom.

- E, sad ću namerno da ostanem trudna ovde. Hoću i želim! Od sutra ću Zolu da naučim kako da bude rijaliti igrač. Neće više nas ovde drugi da nerviraju - rekla je Miljana.

Stanija: Ušla sam u šou kao crnogorska snajka

Stanija Dobrojević se u subotu posle četiri meseca vratila u "Zadrugu 2". Ona je pre ulaska u Belu kuću potvrdila da se pomirila sa bivšim zadrugarom Vladimirom Tomovićem.

- Ponovo ulazim u "Zadrugu", ali ovog puta kao crnogorska snajka. Ja sam Vladimira zavolela. Ima nešto u njemu tako čisto i neiskvareno, i to me privlači - rekla je starleta i dodala da bi se zarad ljubavi preselila u Crnu Goru, ali samo pod jednim uslovom:

- Napustila bih Ameriku i otišla da živim s Vladimirom u Crnoj Gori samo ako bi on pristao na kompromis da ponekad otputujemo u SAD zbog mojih poslovnih obaveza.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija