• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

04.02.2019

22:10

(VIDEO) POLUDEO ZBOG LJUBE! Miki napao Suzanu, nije mogao da veruje da je OVO URADILA!

Rijaliti

(VIDEO) POLUDEO ZBOG LJUBE! Miki napao Suzanu, nije mogao da veruje da je OVO URADILA!

Podeli vest

Miki Đuričić i Suzana Perović priznali su da gaje emocije jedno prema drugom, ali nikad nisu želeli da javno kažu da su u vezi, već da su samo dobri prijatelji. Ipak, njihove svađe nikako ne deluju kao one koje se dešavaju prijateljima, a danas se desila jedna za koju je kriva Ljuba Pantović

Miki i Suzana su se u sobi za rehabilitaciju raspravljali o dogovoru koji su napravili. Naime, pevačica je prekršila pravilo da o njihovom odnosu ne sme da priča sa ostalim ukućanima.

- Miki, sve stvari koje su vezane za mene moraš to ti da znaš. Ja sam samo pričala sa njom (Ljubom). Ništa je ne izvrćem. Stani, prestani. Stalno imamo sukob zbog nekih ljudi. Kako me tako iznerviraš, to nije realno - rekla je Suzana.

(VIDEO) STANIJA VAN SEBE! Stiglo pismo Velikog šefa, ona se ODMAH UNERVOZILA! OVO JE VEOMA UPLAŠILO!

Pčelar je osuo paljubu po cimerki tako što je Suzani rekao da ona nema potrebe da se zanima kako oni funkcionišu.

Foto: pink.rs

- Ona se kao cima za tebe. Priča ti nešto o meni, nema potrebe. Tebi svako može da proda priču ovde - rekao je Miki, pa dodao:

(FOTO/VIDEO) MILJANI KULIĆ ODUZIMAJU BEBU?! Miki Đuričić otkrio STRAŠNU ISTINU!

- Mi smo se dogovorili da ignorišemo sve ostale koji pričaju o nama. Ne treba da te dotiče kada bilo ko kaže o nama bilo šta. Nemoj samo da me ućutkavaš, džaba se izvinjavaš - rekao je za kraj Miki.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija