• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2019

08:05

ANI KORAĆ NEĆE BITI DOBRO! David naredio mami da izbaci Aleksandru iz kuće, ali ovakav njen odgovor nije očekivao

Rijaliti

ANI KORAĆ NEĆE BITI DOBRO! David naredio mami da izbaci Aleksandru iz kuće, ali ovakav njen odgovor nije očekivao

Podeli vest

David Dragojević je u šoku otkako mu je Stanija Dobrojević prenela da ga bivša verenica Aleksandra Subotić čeka u njegovoj kući u Veterniku i da veruje da je njegova veza sa Anom Korać lažna!

Zbog toga je zadrugar odlučio da nazove majku Biljanu i naredi joj da istera njegovu bivšu partnerku iz njihovog doma!

Po ulasku u "Zadrugu" Stanija je izgladila odnose s Davidom i prenela mu da ga Aleksandra i dalje čeka i da veruje da je sve samo igra. On je najpre obećao da će suočiti sadašnju i bivšu devojku.

- Iskreno sam u šoku! Uzdrmalo me je to što me Aleksandra čeka napolju. Ne znam kako može da veruje da je ovo fejk. Ja sam zaljubljen u Anu i ovo ne glumim. Razgovaraću sa Aleksandrom u prisustvu Ane - rekao je on, a Koraćeva mu je besno poručila:

- Treba da joj kažeš, a ne da ćutiš! Ti si s devojkom raskinuo! Pritom je ta veza bila katastrofa! Šta sad ona ima da traži kod tebe kući? Meni je sve to bolesno!

Nakon toga Dragojević se razbesneo, pa se jadao Lepom Mići:

- Oteraću je u ku*ac! Sutra ću Sandru da oteram, zvaću mamu. Šta, treba da trpim da me neko šest meseci maltretira?

Ana se pak izjadala Mikiju Đuričiću.

- Osećam kao da smo sve troje u vezi! David kaže da Aleksandra nije normalna. Oni su verenici kao ti i Nadežda. Pritom je znala da će David da bude sa mnom - rekla je Ana, a Miki je prokomentarisao da je to boleština.

David je krenuo u šetnju sa Anom i pokušao da je smiri.

- Aleksandra to radi namerno da bismo se ti i ja posvađali. Hoće da to psihički utiče na mene. Ne mogu više da me je*u. Mene boli ku*ac ako ne vide da te volim. Ne znam šta mama sad radi, na kapiram je uopšte - rekao je David, a Ana ga je savetovala.

- Moraš da joj kažeš, jer ona ne veruje u to. Kažeš lepo: "Draga moja Aleksandra, ja više nisam sa tobom" - rekla je Ana kroz osmeh.

- Ali ona to zna vrlo dobro, ali samo hoće da nas d*ka - završio je David.

Foto: printscreen RTV Pink

Biljana Dragojević

Biljana je odmah reagovala na sve to i poručila je da neće izbaciti Aleksandru.

Ana nije njegova devojka, ona se igra s njim. Aleksandra je dobro i voli ga. Izmanipulisan je. Magdalenu neću izbaciti iz kuće, pogotovo što je Ana Korać u pitanju. Ja sam to dete počela da čuvam, ide ovde u vrtić. Dete ne može da se izbriše gumicom. Ostaću dosledna do kraja kako smo se dogovorili - rekla je Biljana za "Kurir".

Međutim, posle ovih Biljinih reči, David je večeras posle izbora potrčaka i omiljene osobe ponovo poručio Aleksandri usred "Zadruge" da je vreme da napusti Veternik.

- Neka dete završi to što ima, jer tamo ide u vrtić pa za mesec dana neka Aleksandra ide iz moje kuće. Ima ona i te kako gde da ode, evo ima kod Karađorđa. Kad to završi što ima, neka ide kući! Mnogi kažu da ona moju i Aninu vezu shvata kao igru. Ona to definitivno ne gleda kao igru, ovde je i te kako na sve bila ljubomorna, a ne da me gleda stalno sa Anom. Ona je znala da će neko to uneti, nadala se da će do ovoga doći. Neka reši šta ima u svom životu dok sam ja ovde, ima još nekoliko meseci. Nakon toga neka ide, ona ima svoju kuću. Ne znam šta ona traži tamo. Ništa ne može da ugrozi mene i Anu. Aleksandra sve ovo radi smišljeno, ali nas dvoje se nećemo razdvojiti - poručio je David, a šta će se na kraju desiti ostaje nam da vidimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pravda

pre 5 godina

Bez obzira na sve nije Aleksandra stvar pa da je on izbacuje kako hoce!Kad mu nije odgovarala sto je ulazio u Zadrugu sa njom.Preko Aleksandrine grbace je umislio da je neki frajer.zast se ne pusti snimak gde on njoj govori "pi*cko idi kući, idi kući!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija