• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2019

13:44

MARKO, KRESNI JE VIŠE DA UĆUTI! Luna napravila haos, žestoko napala Draganu, pa Miljanu!

Rijaliti

MARKO, KRESNI JE VIŠE DA UĆUTI! Luna napravila haos, žestoko napala Draganu, pa Miljanu!

Podeli vest

Luna Đogani ušla je u sukob sa Draganom Mitar nakon odgledanog snimka na kojem Luna svog dečka Marka savetuje da "kokoškama" stavi do znanja neke stvari

- Meni je cela priča smešna. On je dolazio i pričao mi za nju da je klinka i tako dalje, a sad ispada nešto drugo. Mrzim decu koja su razmažena, plaču, hoće da budu u centru pažnje - rekla je Dragana.

-Ja tvoj ku*valuk, švaleracije i rasturanje brakova nisam komentarisala, ne znam šta je problem. Ti si folirant, ponosiš se svojim ku*vanjem u braku! - odbrusila joj je Luna.

U raspravu se uključio i Marko, koji je izjavio kako je Luna za sve u pravu, a tada je na stranu Dragane Mitar stala Miljana Kulić kojoj je Luna imala šta da kaže:


- Drago mi je da vas boli Markova i moja veza. Mene ne zanima Dragana, njen muž, njeno ku*vanje. Ona non-stop priča o meni i mojoj vezi. Drago mi je, Marko, da sam bila u pravu za tvoju drugaricu, koju ti dižeš u nebesa! Ti si meni pričao da je ona divna devojka, ja se nadam da ćeš posle ovoga da se opametiš"

Lunu boli to što je Marko najviše bio posvećen Dragani, zbog nje je krevet promenio! To te najviše boli - vikala je Miljana, a Luna joj je odgovorila.

- Marko, molim te, kresni je više da ućuti. Koliko si ti zapravo zaljubljena u njega, to je strašno - rekla joj je blogerka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 5 godina

Zasto zelis da ti kresne mamu hoces da joj vratis sto si se ti kresala sa andrejom

Miki Micko

pre 5 godina

Luna nasla da prica o rasturanju brakova!?Ja neverujem. Pogledajte je ujutro pre molerisanja,ono je strasno!Ovaj nesrecni Marko je mogao naci neki lepsi objekat za praznjenje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija