• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

11.02.2019

23:00

STARLETA I NJENA NESUĐENA SVEKRVA PROFITIRAJU OD "ZADRUGE"!  Sandra i Biljana uzele 20.000 evra od fanova da rastave Davida i Anu

Rijaliti

STARLETA I NJENA NESUĐENA SVEKRVA PROFITIRAJU OD "ZADRUGE"! Sandra i Biljana uzele 20.000 evra od fanova da rastave Davida i Anu

Podeli vest

Njih dve dobijaju novac od obožavalaca, koji navijaju da se Dragojević vrati Aleksandri Subotić, tvrde Davidov očuh Mungos i njihova nekadašnja prijateljica Vesna Rivas

Aleksandra Subotić i njena nesuđena svekrva Biljana Dragojević uzele su 20.000 evra od zagriženih fanova "Zadruge 2", koji od njih zahtevaju da David Dragojevića rastave od Ane Korać!
Bivši sportista se u subotu napokon čuo sa majkom Biljanom, kako bi proverio da li njegova bivša verenica Aleksandra i dalje živi u njihovoj kući u Veterniku, ali se slušalice dohvatio njegov očuh.

Samo budi srećan

- Majka ti se ovde igra rijalitija zajedno sa Aleksandrom, samo im kamere fale. Pravi veternički rijaliti! Navigaciju im daju tri babe i četiri žabe. Te babetine finansiraju Biljanu i Aleksandru, među njima je i jedna doktorka, kao i advokatica. A one se onda igraju preko tebe. Tvoja majka voli da bude rijaliti zvezda, kao i njena bivša snajka Aleksandra. Ma fanovi su otrovali Biljanu, napunili su joj glavu glupostima - raskrinkao ih je Mungos šokiranom Davidu, koji je zatim ponovio da Subotićka treba da napusti njegov dom, jer je on sada u vezi sa starletom Anom Korać.

Za razliku od Biljane, koja ne podržava sinovljevu novu devojku, očuh mu je poručio da treba da sluša svoje srce:
- Slažem se da Aleksandra nema šta da traži u Veterniku ako si ti sa Anom. Radi onako kako osećaš, pusti ova dva rijaliti igrača. Važno je da ti budeš srećan.
Mungos nije otkrio koliko novca su dobile Aleksandra i Biljana da javno pljuju Davida i Anu, ali to je učinila prijateljica bivših verenika, pevačica Vesna Rivas. Ona za Informer tvrdi da Subotićku i Dragojevića već dve godine finansiraju fanovi, kao i da su im nedavno poklonili čak 20.000 evra.

Gde je lova

- Veza Davida i Aleksandre još nije završena, jer su im životi isprepletani na razne načine, pa i finansijski. Fanovi, koji su ih zavoleli još dok su bili u "Parovima", slali su im hiljade evra da srede život, sagrade kuću... A oni su sve to potrošili na izlaske, garderobu, putovanja... Nedavno su im poslali čak 20.000 evra - tvrdi Rivasova i dodaje:
- Među ostrašćenim fanovima ima onih koje zanima šta će sad biti s tim parama, ko će ih od njih dvoje uzeti. Oni sad vrše pritisak na Aleksandru i Biljanu. Zato njih dve uporno pljuju Anu Korać i trude se da se David vrati Subotićevoj.
 

(VIDEO) ANA JE KURVA, PROSTITUTKA! David prebledeo kad je njegova mama pred svima žestoko izvređala Koraćevu

 

KORAĆEVA JE PLAĆENIK, IMA ZADATAK! Anin bivši BRUTALAN: David je JAZAVAC! Ona ne voli ni brata rođenog, a kamo li njega!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija