• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

12.02.2019

10:19

STANIJA prokomentarisala veze Lune i Marka i Ane i Davida, a onda je Drvetu mudrosti pomenula da ima JEDNU ŽELJU!

Rijaliti

STANIJA prokomentarisala veze Lune i Marka i Ane i Davida, a onda je Drvetu mudrosti pomenula da ima JEDNU ŽELJU!

Podeli vest

Stanija je imala konverzaciju sa Drvetom mudrosti, koje je Dobrojevićevu zamolilo da prokomentariše veze zaljubljenih parova u "Zadruzi". Nakon što je pričala o Miljani i Zoli, dotakla se Lune i Marka

- Oboje su slatki. Luni je bila potrebna ljubav i pažnja. Ima sada momka kraj sebe, ne mora da bude druga i da se meša u tuđe veze i nekog da krade. Volela bih da to njihovo uspe, ali moje mišljenje o Marku nije lepo - rekla je Stanija.

O Ani i Davidu imala je Stanija pozitivno mišljenje.

- David i Ana su mi mnogo slatki, vidi se da su zaljubljeni - rekla Stanija.

Za sam kraj pomenula je da ima jednu želju, a tiče se Vladimira Tomovića.

- Ja bih volela da ukoliko postoji šansa za Dan zaljubljenih da onaj Crnogorac dođe u ovaj vrt makar na 10 minuta - zatražila je Stanija od Drveta mudrosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lj

pre 5 godina

Taj Crnogorac je izbacen i nije fer zbog ostalih. Inace nemam nista protiv zanimljiviji je od svih onih unutra zajedno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija