• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

12.02.2019

11:55

(VIDEO) MARIJA I MILJANA KULIĆ NAPUSTILE ZADRUGU! Moraće da plate KAZNU OD 100.000 evra TV Pinku!

Rijaliti

(VIDEO) MARIJA I MILJANA KULIĆ NAPUSTILE ZADRUGU! Moraće da plate KAZNU OD 100.000 evra TV Pinku!

Podeli vest

Majka i ćerka su prekršile ugovor i samoinicijativno napustile najgledaniji rijaliti na našim prostorima ''Zadruga 2'', tužbe će već danas protiv njih biti podnete

Nakon što je Miljana Kulić u nekoliko navrata imala napade histerije i nervne slomove u rijalitiju kad je i više puta pokušavala da prekrši ugovor i na svoju ruku ode iz ''Zadruge 2'', ona je sada to i učinila.

Miljana i njena majka Marija Kulić napustile su rijaliti na svoju ruku i time prekršile ugovor, zbog čega će morati da snose posledice i plate kaznu od 50.000 evra.

Foto: printscreen RTV Pink

Zadrugari su o diskvalifikacije Miljane i Marije obavešteni pismom Velikog šefa, koje ih je sve šokiralo.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da su Marija i MIljana Kulić diskvalifikovane, tužbe će već danas biti podnete i one će morati televiziji Pink da plate po 50.000 evra - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: printscreen RTV Pink

Inače, sinoć je Marija ušla u žestoku raspravu sa Jovanom Tomić Matorom koja je zapretila Kulićki da će otkriti sve što zna o njoj i njenoj porodici, kao i da oni samo ''glume normalnu i srećnu porodicu''.

U video-prilogu koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

(VIDEO) MARIJA I MILJANA NAPUŠTAJU ZADRUGU? HAOS u kući, ODNELE sve džakove sa stvarima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 5 godina

Miljana je opasnost za zadrugare, juri ih nozevima. Ako je stvarno tako, Produkcija je ucinila prvi normalan korak od pocetka Z2. Jos kad bi prestala da namesta ljubavne veze i favorizuje igrace i narocito povratnike, mozda bi ljudi poceli da gledaju a ne samo da ovde citaju. Par dana pre baraza se znalo ko se vraca, pogledajte drustvene mreze i videcete

Sveto

pre 5 godina

Ama svi trebaju da izadju ovo je sramota nacije sta gledamo...sve neke propalice i problemi dajte nesto pametnije da neodrazavaju se na nasu pametnu i dobru omladinu...ovo je dno dna

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija