• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

13.02.2019

15:44

(VIDEO) JOŠ JEDNA PRINOVA U ZADRUZI! Evo šta je Luna rekla o TRUDNOĆI! SIGURNA JE!

Rijaliti

(VIDEO) JOŠ JEDNA PRINOVA U ZADRUZI! Evo šta je Luna rekla o TRUDNOĆI! SIGURNA JE!

Podeli vest

U emisiji Ognjena Amidžića sinoć se svašta moglo čuti od učesnika "Zadruge", ali smo sigurni da je ono što je izjavila Luna Đogani privuklo najviše pažnje!

Poznato je da zadrugari imaju seks, ali i da se u većini slučajeva radi o nezaštićenom seksualnom odnosu. Mnogi su primetili Lunin zaobljen stomačić, pa je Drvo mudrosti čak došlo na ideju da Luna dobije zadatak da ubedi Marka da zaista jeste trudna.

Ali ono što nismo znali je da Luna stvarno čeka rezultate testa za trudnoću.

Ona je u emisiji izjavila sledeće:

- Ali nisam trudna, ne brinem se, daleko bilo. Imam problema sa hormonima, još uvek čekam, ali znam da nisam trudna - rekla je Luna.

Ognjena je zanimalo da li koriste u zaštitu, a Marko je rekao da kod njih to ne može da se kupi u prodavnici i da bi možda i koristili da ima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija