• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

14.02.2019

15:07

(VIDEO) IZ*EBAO BIH TE I ŠUTNUO!  Marko izvređao Staniju, LUNA SPUSTILA GLAVU OD SRAMOTE!

Rijaliti

(VIDEO) IZ*EBAO BIH TE I ŠUTNUO! Marko izvređao Staniju, LUNA SPUSTILA GLAVU OD SRAMOTE!

Podeli vest

Sinoć je Milan Milošević postavljao pitanja zadrugarima, a jedno je bilo upućeno i Marku Miljkoviću

Naime, Miljkovića su sinoć tokom pitanja gledalaca podsetili da je pre ulaska u „Zadrugu“ rekao da mu se sviđa Stanija Dobrojević.

- Što se tiče Stanije, fizički izgled, i te kako je privlačna devojka i simpatična, mogao bih da je izje*em i šutnem. Što se tiče mentalno, mentalno mi je ono dno dna. Eto to je moje mišljenje i nema tu šta dalje da se priča. Što se tiče Stanije Dobrojević, izje*ao bih je i šutnuo bih je da nisam sa nekim u vezi - rekao je Marko.

Stanija je bila iznervirana zbog Markovih reči.

- Ja sam stvarno mislila da se stavila tačka na ovaj konflikt, ali ja vidim ovo se nastavlja i okej. Dečko me ovde najgnusnije ponižava svojim nekim izjavama. Da, po ulasku ovde rekao je da mu se dopadam. Meni se on nikada nije dopadao i nikada ne bih bila sa njim. Jednostavno, dečko mi lepo izgleda. Dopalo mi se spolja kako on vodi tu njihovu vezu, ali meni lično je on antipatičan i ne dopada mi se – rekla je Stanija i dodala:

- Kako stvari dalje idu i ovo što je on izjavljuje, ne da mi je odbojan već počinje da bude odvratan. On bi mene da izje*e i šutne? On nije rekao „bih“, on je rekao „ja bih to uradio“, kao siguran je u to da nije u vezi sa Lunom. Marko Miško Piško ne zanosi se, u sto svetlosnih godina, budi svestan toga, ne dopadaš mi se, antipatičan si mi, odbojan si mi, a sa ovim izjavama i tvojim daljim ponašanjem odvratan si mi. To je to. Sram te bilo! Fuj! - zaključila je Stanija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija