• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

21.02.2019

17:16

(VIDEO) SVE JOJ IDE OSIM LJUBAVI?! Zerina PONOVO na ivici NERVNOG SLOMA, ovoga puta nije Čolak kriv, VEĆ OVAJ ZADRUGAR!

Rijaliti

(VIDEO) SVE JOJ IDE OSIM LJUBAVI?! Zerina PONOVO na ivici NERVNOG SLOMA, ovoga puta nije Čolak kriv, VEĆ OVAJ ZADRUGAR!

Podeli vest

Zerina Hećo i Vladimir Todorović su prošle nedelje ozvaničili svoju vezu, ali njihova sreća nije dugo potrajala. Zerina je saznala da je on drugim zadrugarima pričao kako ne može da podnese njeno burno ponašanje za crnim stolom i od tad je on počeo da se udaljava od nje

Ona je danas ponovo pokušala da priča sa Vladom kako bi saznala u čemu je problem, ali je ponovo došlo do svađe. 

- Šta radim,  trudim se oko tebe. Ja nikada ne grlim muškarca, ne tražim pažnju. Ja to radim tebi da bih ti pokazala da se trudim oko tebe, ali ti sumnjaš u mene. Ja nisam žena koja to trpi, navikla sam bez muškarca. Šta ja radim osim što volim da si blizu mene? Ti si totalno hladan - pitala je Zerina. 

- Neću da produbljujem ovu priču. Praviš nepotrebne stvari poput onog odlaženja noćas. Ne mogu da pređem preko nekih stvari, k*rčevi i psovke. Ne želim da se takve stvari vrzmaju oko mene - odgovorio joj je on.

Zerina ga je nakon toga upitala da li je zaljubljen u nju, ali joj se nije svideo njegov odgovor. 

- Jesam, ali... - počeo je on da objašnjava. 

Zerina ga je prekinula i odjurila u kupatilo gde je briznula u plač na ivici nervnog sloma. Vlada je čuo njene jecaje, ali je samo produžio u spavaću sobu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

(VIDEO) STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA! Zadrugari IZNENAĐENI nakon što je Luna pročitala OVO!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mila

pre 5 godina

Zerina Zverina samo glumata. Loša glumica. Urla, glumi, viče, svadja se, vrišti, besni............ Zrela za ludnicu.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija