• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

22.02.2019

17:15

(VIDEO) ZERINA OD URLANJA UMALO IZGUBILA GLAS! Potpuni haos u Zadruzi! Čula je da pričaju o njoj, a ONDA SE SVE PROMENILO!

Rijaliti

(VIDEO) ZERINA OD URLANJA UMALO IZGUBILA GLAS! Potpuni haos u Zadruzi! Čula je da pričaju o njoj, a ONDA SE SVE PROMENILO!

Podeli vest

Zadrugari su zaseli za velikim stolom nakon što je Veliki šef poslao pismo da stanari Bele kuće trebaju da održe porodični sastanak na temu o međuljudskim odnosima, ali i da prokomentarišu mandat ovonedeljnog vođe, Lune Đogani

Glavne teme za stolom bile su potez Branislava Radonića Brendona koji se tokom žurke iskrao i bacio namirnice i hranu u đubre, te su se ponovo svi zadrugari složili da je taj potez izuzetno neprimeran od strane šoumena.

- Ja ne želim da se svađam ni sa kim, niti učestvujem u drugim stvarima. Doći će dan kada ću svakom zadrugaru ovde prići i reći šta imam u lice - započela je Zorica.

U jednom trenutku, Zorica Marković je počela da priča o razgovoru koji je imala sa Zerinom Hećo, budući da se njeno razočaranje povećalo kada je saznala da je njen , sad već bivši dečko, Vladimir Todorović ne voli. Kada je Markovićeva počela da priča o Zerini, ona je doletala iz spavaće sobe i počela da viče na sve zadrugare.

- Previše sam ispovređivana ovde, ja ne mogu da se pomrim sa tim. Šta vas boli k*rac da li ja ležim? Izmišljate priče samo - vikala je Zerina.

- Koji ti problem devojko imaš? Imaš muža koji ti čuva dete, sve imaš vani. Imaš problem što te neko nazove folirantom ili da si lažov? 'Ajde više siđi dole i idi lezi - odbrusio joj je Toma Panić.

- Šta vam nije jasno? Pričate o meni, nemam reč, ali što pričate o meni? Zorica me je spomenula zato što joj je Bora preneo informaciju koja nije tačna, ima pravo da me pomene. Problem vam je plasman? Je l' vam problem kako ćete da živite posle ovoga - vikala je na sav glas Zerina.

(VIDEO) S*SO JEDNA! PEDOFILČINO RASPALA! Bivši supružnici ZARATILI, pale NAJSTRAŠNIJE uvrede! Umešao se i Lepi Mića, pa napravio opšti HAOS!

 


Tagovi:

Izbori 2024

Da li će tajkunska opozicija i danas divljati i praviti cirkus? Nastavlja se rasprava o izboru predsednika parlamenta! Uživo
Izbori 2024

Da li će tajkunska opozicija i danas divljati i praviti cirkus? Nastavlja se rasprava o izboru predsednika parlamenta!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!
Live TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59