• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

22.02.2019

18:51

(VIDEO) JA NISAM NEKA SPLAVARUŠA, NEMOJ DA ME UPOREĐUJEŠ SA TVOJIM PI*KAMA IZ SEPAREA! Luna žestoko reagovala na Markove izjave, PAVLE SVE NEMO POSMATRAO!

Rijaliti

(VIDEO) JA NISAM NEKA SPLAVARUŠA, NEMOJ DA ME UPOREĐUJEŠ SA TVOJIM PI*KAMA IZ SEPAREA! Luna žestoko reagovala na Markove izjave, PAVLE SVE NEMO POSMATRAO!

Podeli vest

Tokom dana Luna Đogani, Marko Miljković i Pavle Jovanović razgovarali su o njihovim planovima koje bi trebalo da sprovedu u delo po izlasku iz Bele kuće

Međutim, u toku razgovora, Jovanović znajući da je Miljković čovek koji voli noćni život, želeo je da se našali sa blogerkom, ali je to otišlo u pogrešnom smeru. Pavle ih je upitao da li imaju razgovore u hotelu o devojkama koje izlaze na ista mesta gde i Miljković, što je samo čačnulo Lunu da odlepi.

- Je l' se svađate oko riba sad iz separea - upitao ih je Pavle.

- Evo, već je krenula da mi priča kako nema riba - odgovorio je Marko.

- Da li ti znaš da od toga nema ništa? Ako mu zabraniš ribe, da ćeš ti morati da dovedeš svoje dve drugarice - uputio je Jovanović pitanje ka Luni.

- Pa da, to je njegov posao. On to radi. Ne moram ja ništa da dovodim, nikakve drugarice. Ja kad izađem napolje samo ću da radim  - kroz kiseo osmeh odgovorila je Đoganijeva.

- Imam ja plan kad izađem za sve - naglasio je Marko.

Miljković je poznat kao veliki ženskaroš, te su se dotakli i teme da je imao više puta kombinacije, na šta je Đoganijeva burno odreagovala, jer nije želela sebe da svrstava u isti koš sa njegovim bivšim devojkama.

- Ja nisam neka splavaruša, već tvoja devojka. Svakako da ja nisam kvalitetna kombinacija, ja sam ti devojka. Nemoj da me upoređuješ sa tvojim p*čkama iz separea. Izvinjavam se na prostakluku - objasnila je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

(VIDEO) ZERINA OD URLANJA UMALO IZGUBILA GLAS! Potpuni haos u Zadruzi! Čula je da pričaju o njoj, a ONDA SE SVE PROMENILO!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija