• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

24.02.2019

15:32

(FOTO) ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE VRAĆA U VETERNIK! Nastavlja da šokira javnost svojim ponašanjem!

Rijaliti

(FOTO) ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE VRAĆA U VETERNIK! Nastavlja da šokira javnost svojim ponašanjem!

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge 2" Aleksandra Subotić koja je rijaliti napustila zbog svog agresivnog ponašanja, nastavlja da šokira javnost svojim ponašanjem. Naime, ona se juče iselila iz kuće svog bivšeg dečka Davida Dragojevića i vratila u Kaluđericu sa svojom petogodišnjom ćerkom

Ona je više od mesec dana, nakon što ju je David ostavio i započeo novu romansu pred kamerama rijalitija sa Anom Korać, provela kod njegove majke Biljane Dragojević u Veterniku, te je odbijala da prihvati da je njihova veza gotova.

Foto: pink.rs

Subotićeva se juče iselila iz Biljanine kuće, uz dramu i histeriju, ali već danas planira da se vrati u Davidovo rodno mesto.

Foto: pink.rs

- Aleksandra je našla stan u Veterniku, živeće tamo privatno u elitnom delu naselja gde stan ima i Nataša Bekvalac. Danas stiže tamo! Davidovu kuću je napustila jer je njen ujak tako zahtevao, koji je takođe zahtevao i da se odjavi sa te adrese. Aleksandra se tamo seli pod izgovorom Magdaleninog vrtića! Poslednje tri nedelje puni detetu glavu o Davidu kao očinskoj figuri! Sada ide na kartu deteta, sažaljenja, žrtve - kaže dobro obavešteni izvor blizak Aleksandri.

Foto: pink.rs

Davidova bivša devojka očigledno ne odustaje od svoje namere da povrati Dragojevića, te se ne obazire na osude, njegove poruke da ga više ne zanima, ali ni savete svojih roditelja, Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, da prestane sa javnim blamiranjem.

(FOTO) ŠOK! Aleksandra Subotić napustila dom Davidove majke u Veterniku, evo gde sada ŽIVI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Kad imbecili naprave i rode imbecila,šta da očekuješ drugo.Sve domaćica do domaćice,teško onom kome one uspeju da skuvaju pasulj.

mimmli

pre 5 godina

Lako je dok sponzorišu babe i dok je još u žiži interesovanja,to je kratkog daha.Mitrović reće,nema sledećeg rijalitija karton siti ide u najam,Happy tv sama dupetom zatvorila vrata,nigde ne radi ,polako če babe naći novu mućenicu ona pak put pod noge i kod Karađorđa bez ikakvih prihoda.Tužno za tako mladu majku da je toliko samoživa i misli samo na sebe,eno u instagramu reče Srba kolko novaca je zgrnula od rijalitija i baba,nema ništa. I dalje babe uzdržavaju,kada prestane jednog dana to medijsko intresovanje za nju ima da prsne sasvim,jer ona to obožava,kao i Miljana put Laze,a decu zbrinuti kod normalnih ljudi.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija