• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

24.02.2019

18:32

(VIDEO) ONA ĆE DA MI PRIČA, K*RVA RASPALA! Miljana izazvala žestoku svađu! Luna napustila Belu kuću, pa urlala!

Rijaliti

(VIDEO) ONA ĆE DA MI PRIČA, K*RVA RASPALA! Miljana izazvala žestoku svađu! Luna napustila Belu kuću, pa urlala!

Podeli vest

Veliki šef je za sve ukućane imao veliki izazov, a to je da deset prijavljenih takmičara iz Bele kuće pred svima kažu tri informacije od kojih će dve biti istinite i jedna lažna. Na samom početku igre došlo je do žestoke rasprave između Maje Marinković i Lune Đogani, a sve zbog Miljane Kulić

- Zola nije moj tip muškarca, ljubila sam se u krevetu sa zadrugarkom u "Zadruzi 1", nikad neću reći koja je. I treće, napadala sam Lunu u "Zadruzi 1" jer sam i ja bila ljubavnica jednom oženjenom čoveku i nikad nisam htela da priznam to - rekla je Miljana tri informacije.

- Da nije tvoj tip je laž. Ostalo je istina - rekla je Zorica.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ne bi Miljana bila ljubavnica kao što je Luna - rekla je Maja koja je tom rečenicom izazvala burne reakcije.

Đoganijevu je ova rečenica izbacila iz takta, pa je sa njom ušla u ozbiljnu raspravu, nakon čega je napustila prostoriju.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ovo je čista provokacija, ja tebe ne komentarišem i ne diram! To što hoćeš da ostaneš po svaku cenu, idi lepo i izj*bi se - rekla je Luna.

Foto: printscreen RTV Pink

- Šta ja da radim što je ona ljubavnica - branila se Maja.

Luna se odmah pokupila i otišla iz Bele kuće, a Marko Miljković je krenuo za njom u pab. Ona je u pabu izvređala Maju i priznala šta misli o njoj.

- Ne mogu više! Nemam živaca je da je trpim, j*bale te tvoje k*rve, koji si k*rac bio sa njima! Sad neću da igram, ne interesuje me igra! Provocira me non-stop! Ide za mnom i peva Slobinu pesmu! Hoće nešto da uradi, razumeš!? Zbog tebe! Ona će da mi priča, k*rva raspala, j*be se za pare! Ja ću da je udarim, razumeš - vikala je Luna, dok ju je Marko nemo slušao.

MILJANA JE SPOSOBNA DA UBIJE! PSIHIJATAR UPOZORAVA: Ona mora da izađe iz rijalitija i nastavi sa terapijom da bi se sprečila TRAGEDIJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TZZZZZ0122

pre 5 godina

I MI BI SMO !!!! GOVNO JEDNO SMRDLJIVO OD NOVINARA .... ZU DUZE POSTOVANJNE PREMA NEKADA DOBRO TELEVIZIJI PINK USWPESLI STE DA NAPRAVI TE OD SVEGA CIRKUS MAXIMUS . kAO PRVO REZISERI ZADRUGE 2 I PINKA SU VAM SE SKOLOVALI NA SIBRU ( DNO DNA ). ZASTO? PINK TV SVAKA EMISIJA POCETAK I KRAJ VAM JE UZASAN PRENEGO STO SE EMISIJA ZAVRSI VI IDETE NA REKLAME DA BI KASNIJE SE PONOVO UKLJUCILI DA UDARITE ZAVRSNU SPICU ( TO JE VAS PROF. ANGAZAM ) POKAZAO SAM TO OVDE NEKIM LJUDIMA KAKO VI TO VODI TE LJUDI SU VAM SE BUKVALNO SMEJALI I VRTELI GLAVE . STO SE ZADRUGE TICE ? MITORVICU TI POLOZI CVET NA ONAJ GROB SVIM BIVSIM RIJALITIMA I NAHVALI SOPSTVENO E BAS SI SMESAN I NESPOSOBAN DEBILCINO JEDNA ..... CELA ZADRUGA VAM SE SVODI NA BELU KUCU I DVORISTE VISE OD 50 % ZADRUGE JE NE ISKORISCENO ILI PONEKI PUT TU ITAMO OSTREVO BELA KUCA (NOVA ) AKCIJA LETECA POSTA BRODOVI UZBUDJENJE SVE JE TO VELIKA LAZ SA VASE STRANE GDE SU VAM NOVI IGRACI ! UBACIUJETE STARE KOJI SU NAVIKLI DA ODSEDE I NISTA DA RADE . MIKI VAM KOMANDUJE KAKO CE TE I STA CE TE E CRNE BLENTAVE OVCE ZASTO ON ZAUSZIMA REHABILITACIJU ???? KOJE ON ???? MI SMO MISILI DA BOLESNI NEMAJU PRAVO DA ULAZE U ZADRUGU DA SU SAMO ZDRAVE OSOBE DOBRODOSLE JOS JEDNA LAZ OD STRANE MITROVICA ( POSTO MIIKI LEZI I SAPAVA U REKABILITACIJI OPET PITAMO JASNO I GLASNO MITROVICU KOJI SU TO DUPLI STANDARDI SCENARISTA ? SAMO CEMO RECI OTKAZ AKO VAM JE DO KVOTA STALO SMESNI STE DA NEMA VISE GDE. KAO STO SMO VAS OBAVESTILI GRUPE KOJE SU DO SA POVUCENE JE NISTA U ODNOSNO ZA ONO STO SLEDI PVLACE SE JOS CETRI GRUPE KOJE SU VAM VERNI BILI !!! PS. NOVINARE NAUCITE KADA NEKO KAZE NE TO ZNACI NE A NE DA SE ONA DVOJICA PEDERA NEMANJA I OGNJEN ( EMISIJA PREMIJERE) DOVED U U RED I DA SE BAVE NOVINARSTVOM KAKO DOLIKUJE . MITROVICU !!! DOBAR SAMISAO KAO PROJEKT (ZADRUGA 2) ALI NISTA NOVO ILI BOLJE NISTE URADILI PROBUDI TE SE!!!!!!!!!!!!

Kristina

pre 5 godina

Luna se mnogo nervira zbog istinitih reči.

SMOKI

pre 5 godina

Napred Srbijo neka kurve kolo vode i dobro zarađuju a mlada pametna deca beze u svet.Napred idiotski zamorcici.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija