• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

01.03.2019

07:26

STANIJA POKAZALA RIBICU! Vladimir se oglasio nakon što su milioni videli starletino međunožje!

Rijaliti

STANIJA POKAZALA RIBICU! Vladimir se oglasio nakon što su milioni videli starletino međunožje!

Podeli vest

Naime, starleta se nedavno, nakon tuširanja, pred kamerama rijalitija prošetala samo u peškiru, ali dok je na kožu nanosila mleko za telo, kamera je uspela da snimi i njen polni organ. Iako se ovaj prizor dopao mnogim muškarcima, njen dečko Vladimir Tomović ističe da je ljut na svoju devojku

- Svako ima svoju istinu u koju veruje i svako će uvek gledati onako kako je navikao da gleda. Ako ljudi kažu da Stanija to radi zbog kadra, nemam šta drugo da dodam. Zašto je pokazala svoju intimu na taj način, treba nju da pitate. Mislim da Stanija neke stvari radi nepromišljeno i da će zbog takvih grešaka snositi posledice kada izađe napolje, a već je naišla na osudu javnosti.

Foto: TV Pink printscreen

Sve devojke u kući se presvlače i u nekom trenutku ostanu gole, a to što je ona sama po sebi intrigantna, pa je nekome zanimljivo da zumira njenu intimnu regiju, nije moja briga. Intenzivno sam pratio „Zadrugu“ prve dve nedelje po njenom povratku, ali to mi je uzimalo previše energije. Odlučio sam da malo o’ladim i sada samo povremeno pogledam - kaže Tomović i navodi da mu nije svejedno kada muškarci vređaju njegovu devojku.

Foto: TV Pink printscreen

- Kada muški deo kuće vređa Staniju, ne govore o njoj već o sebi. Muškaraca u toj kući gotovo i da nema. Žene su mnogo dominantnije, a jedini muškarci koji će pokazati svoj stav jesu Mića i Karađorđe. I kada bih ušao u rijaliti, nikoga ne bi udario ili polomio od batina, jer nisam agresivni tip osobe. Nikoga prvi ne napadam, samo se branim i ne dozvoljavam nepravdu onda kada nikoga ne ugrožavam i ne diram. Sigurno je da u rijalitiju nikada više neću dići ruku ni na koga, a i Stanija ume samostalno da se brani. Nezaslužena diskvalifikacija od pre nekoliko meseci postala mi je velika škola - priča Vlada i ističe da je veran Staniji i da ne želi da je menja.

- Imam devojku i ponašam se u skladu s tim da sam zauzet momak. Živim potpuno asocijalnim životom, pa samim tim nema mesta za devojke koje bi me na bilo koji način jurile ili spopadale. Posvećen sam porodici, koja u svakom trenutku želi da budem srećan. Dok god sam srećan i oni će biti, a osim toga, i oni misle da Staniji nijedna devojka iz „Zadruge“ nije ni do kolena - zaključuje bivši rijaliti učesnik za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Sponzoruša nema ribicu,već tripericu.To biuši ko stigne zarad para i slave kod nemoralnih.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija