• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

01.03.2019

16:25

(VIDEO) MASIRAO BI ME SAT VREMENA, A ONDA IZVADIO NJEGOV.... Maja do detalja opisala SEKS SA BOROM SANTANOM!

Rijaliti

(VIDEO) MASIRAO BI ME SAT VREMENA, A ONDA IZVADIO NJEGOV.... Maja do detalja opisala SEKS SA BOROM SANTANOM!

Podeli vest

On je danas ponovo bezuspešno pokušao da je osvoji, a njegovom zavođenju su prisustvovali Lepi Mića i Dragana Mitar. Mića je pitao Maju šta joj je Bora sve pričao i obećavao, s obzirom na to da on ume da bude vrlo kreativan prilikom iskazivanja nežnosti.

- On bi iznajmio stan samo za te stvari. Masirao bi me sat vremena da me opusti, onda bi izvadio njegov viski, pa bi bilo i onoga. Onda bi sa mnom imao s*ksualni odnos i kaže da bi to radio polako i sa emocijama, a rekao mi je koje bi mi reči izgovarao. Ja to ne mogu da ponovim - pričala je Maja dok su Mića i Dragana plakali od smeha. 

- Ona se oduševila dok sam pričao, tražila je da nastavim - našalio se Bora. 

Ne laži, ja sam pokušavala da promenim temu, ali nije vredelo - odbrusila mu je Maja. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

(VIDEO) PRETI JOJ DISKALIFIKACIJA?! Luna RAZLUPALA sve pred sobom, a onda je napisala 6 reči na zidu! Ovo je poruka PRODUKCIJI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija