• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink.rs

03.03.2019

18:19

(VIDEO) TEORIJA ZAVERE U ZADRUZI?! Miki između Suzane i Nadežde - KOJI ĆE MI KU*AC ON?! Pale teške reči! NOŽ U LEĐA!

Rijaliti

(VIDEO) TEORIJA ZAVERE U ZADRUZI?! Miki između Suzane i Nadežde - KOJI ĆE MI KU*AC ON?! Pale teške reči! NOŽ U LEĐA!

Podeli vest

Pevačica Nadežda Biljić sinoć se, još jednom zvanično vratila u najgledaniji rijaliti "Zadrugu ", a kod pojedinih učesnika to je izazvalo burne reakcije i razne polemike

Posebno je privukla pažnju Suzani Perović koja je započela ljubavnu romansu sa Mikijem Đuričićem. Iako se Suzana dugo trudila da sakrije svoje emocije, budući da je još uvek u braku, nije joj pošlo za rukom.

S obzirom na to da je i Nadežda bila u vezi sa Đuričićem, žestoko je zamerila svojoj suparnici što je uplovila u vezu sa njim, iako ju je pre nekoliko meseci tešila kada je pevačica plakala na njenom ramenu zbog Mikija.

 

(VIDEO) SUZANA POKAZALA KANDŽE! Uplašila se od Nadežde, pa priznala

Biljićeva je imala želju da porazgovara sa Suzanom o svemu, ali je Miki bio prisutan, što je nju do srži iznerviralo, jer, sam Miki kao i  sve što ima veze sa njim, Nadeždu izbaci iz koloseka.

- Koji će mi k*rac on dok pričam sa tobom - rekla je Nadežda.

- Pa, ti mu reci da ode i otići će! Ti si ušla sa pričom da sam ti ja zabila nož u leđa, kakva glupost! - branila se Suzana.

(VIDEO) ZAŠTO NISI USTAO DA ME ODBRANIŠ? Suzana URNISALA Đuričića zbog ovoga, a onda joj je on odbrusio i ISTERAO IZ REHABA!

Đuričić je bio besan zbog njihove rasprave, pa je uskočio da odbrani svoju prisnu prijateljicu.

- Mi smo joj poželeli dobrodošlicu, a ona ovde hoće teoriju zavere! Ti nisi normalna! - rekao je Miki.

(VIDEO) NAKON RASKIDA, STANIJA IMA BRUTALNU PORUKU ZA VLADIMIRA: Ti si teletabis, nisi moj nivo!

 

(VIDEO) ZOLA I TOMA SE ŽESTOKO IZVREĐALI, PA HTELI DA SE POTUKU! Opšti haos u "Zadruzi"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija