• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2019

09:17

ZERINA JECALA I JAUKALA! Potresne scene u studiju posle izbacivanja iz Zadruge!

Rijaliti

ZERINA JECALA I JAUKALA! Potresne scene u studiju posle izbacivanja iz Zadruge!

Podeli vest

Zadrugu je sinoć napustila Zerina Hećo, koja je iz Bele kuće otišla vidno potrešena. Sve vreme je plakala u studiju dok je komentarisala njen boravak u rijalitiju.

- Najvažnije je da ćeš uskoro biti sa svojom ćerkicom, i važno je da budeš dobro - izustila je Dušica.

Hećova je pisala pismo zadrugarima, a niz lice su joj se slivale suze. Dušica je pokušala da razgovara sa Zerinom i na neki način je uteši.

- Ja ću ti samo reći da su reakcije strašne na sve ovo što se desilo večeras. Ja bih zamolila gledaoce da imaju razumevanje, jer zdravlje je ipak najvažnije - Dušica je takođe želela da zaplače.

- Sramota, sramota, sramota - ponavljala je Zerina Hećo pre nego što je napustila studio.

(VIDEO) ZADRUGARI SE ŠOKIRALI KADA SU ČULI KO IDE KUĆI: Zerina Hećo NAPUSTILA ZADRUGU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bibi

pre 5 godina

pink televizija sa vrlo korektno ponašala prema zerini ali ona nije ni malo pokazala poštovanja prema pink televizije i svih gledaoci smo srećni što je ona napokon izbačena jer sve ono što smo gledali u proteklih meseci od nje bilo je užas.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija