• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.03.2019

22:50

POSLE POVRATKA U ZADRUGU, NADEŽDA NA LEKOVIMA! Njena majka otkrila PLAN: Mora da izdrži, a za Mikija spremila POSEBNU TAKTIKU!

Rijaliti

POSLE POVRATKA U ZADRUGU, NADEŽDA NA LEKOVIMA! Njena majka otkrila PLAN: Mora da izdrži, a za Mikija spremila POSEBNU TAKTIKU!

Podeli vest

Nadežda Biljić čim se vratila u rijaliti uspela je da šokira Mikija Đuričića kao i njegovu novi ljubav Suzanu Perović. Njena majka Slavica javno je iznela detalje ćerkinog plana da izađe iz ljubavnog trougla, pa tako i zvanično prepusti pčelara iz Kupinova Perovićki

- Nadicu Miki više ne zanima. Neka je pusti i neka ljubaviše sa kim hoće. Hvala mu što je bio džentlmen i bio uz moju ćerku kad je trebalo, ali on je neozbiljan i nestalan. Nadici treba ozbiljan i ostvaren muškarac koji će umeti da se nosi sa njom. Znači da mora da bude dominantniji od nje. Ne vidim Mikija nikako uz nju. Suzana je Nadicu razočarala jer je sa Mikijem nju ogovarala pošto je napustila 'Zadrugu' prošli put - ispričala je Slavica.

STARLETA TVRDI DA JE TOŠIĆ POKUŠAVAO DA JE ODVUČE U KREVET! Stanija: Karleušin Duško me muvao! I Viktor Troicki mi često slao poruke, glup je kao teletabis!

Pre ponovnog ulaska u rijaliti kuću, Nadežda je roditeljima obećala jedno.

- Nadica nam je obećala da će sada biti drugačija i da neće nikome dozvoliti da je izbaci iz takta, kao što je to bio slučaj u njenim prethodnim učešćima u rijalitiju. Ušla je spremnija sada jer je čula šta ko misli o njoj, zna stav svih zadrugara i može da se postavi prema njima kako zaslužuju. Trubili smo joj sto puta iste stvari da je ubedimo da mora da bude jaka i da izdrži, što pre nije mogla. Rekla je da hoće - otkriva pevačicina majka.

(VIDEO) PREPUSTILA SE NISKIM STRASTIMA! Snežana završila u sendviču sa Lazarom i Vladom, a onda je Jeremić POLJUBIO U USTA!

Nadeždi je, kako se navodi, bila i obaveza da se ponovo prepusti rijaliti šouu kako ne bi morala da plati 50.000 evra, jer je prekršila ugovor i pobegla. Nadeždina majka, pak, ne zna detalje Nadeždinog najnovijeg dogovora sa produkcijom.

- Nadica će sada da peva kad god može, da pokaže svoj anđeoski glas i da smanji tenziju. Pije lekove i obećali su joj da će uvek imati adekvatnu terapiju koju joj je prepisao neuropsihijatar u rodnom Valjevu, kao i obavezne preglede jednom nedeljno. Nadici će doprineti boravak u rijalitiju samo ako izdrži do kraja i pobedi sebe. Nju pobeda ne zanima, ali dobro predstavljanje svakako da. Posao će još bolje da joj ide i biće još traženija za nastupe - zaključila je Slavica Biljić.

PEDERLUK BRE! Stanija razotkrila Vladimira: Primao je novac za... ODVRATNO! ZADATAK! Mene je zaveo i ostavio - SVE JE BILA LAŽ!

 

(VIDEO) TEORIJA ZAVERE U ZADRUZI?! Miki između Suzane i Nadežde - KOJI ĆE MI KU*AC ON?! Pale teške reči! NOŽ U LEĐA!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora vukasinovic

pre 5 godina

vezati cijelu postavu i pravac laza lazarevica.sve ce ovo narod pozlatiti.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija