• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.03.2019

08:56

(VIDEO) OKRŠAJ BIVŠIH LJUBAVNIKA! Miki okupao Nadeždu kada je oplela po Suzani! JE*AĆU TE DOK SAM OVDE!

Rijaliti

(VIDEO) OKRŠAJ BIVŠIH LJUBAVNIKA! Miki okupao Nadeždu kada je oplela po Suzani! JE*AĆU TE DOK SAM OVDE!

Podeli vest

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavljala je pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju

 Tokom noći nastao je haos u kući nakon što je Nadežda Biljić počela da govori o porodici Suzane Perović. To se nije svidelo Mikiju Đuričiću, koji je nekada imao intimne odnose sa Nadeždom, a koji je sada u sjajnim odnosima sa Suzanom Perović sa kojom se čak i ljubio pred kamerama "Zadruge 2".

- I dalje mislim da je Suzana perfidna ku*va! I stojim iza toga! Piše se napolju da je Suzaninu decu sramota, zbog Mikija. Prvi i poslednji put spominjem bilo čiju decu. Nemoj da mi se dereš - rekla je Nadežda Suzani.

- Decu mi ne uzimaj u usta! Da li ti je jasno? Decu ne uzimaj u usta! Ozbiljno ti kažem! Možeš da pričaš šta hoćeš, decu mi ne uzimaj u usta! Ne možeš da komentarišeš moju decu - pričala je Suzana Nadeždi.

U jednom momentu Miki je izgoreo od besa i polio Nadeždu kafom, a onda je ona uzela predmet koji joj je došao pod ruku i gađala Mikija. U momentu kada je pokušala da Đuričića gađa tanjirom, pevačica se okliznula i pala.

- Puši ku*ac ti budalo jedna! Seljačino jedna. Da bi mogao da budeš sa ovom ženom, moraš da budeš ozbiljan šmeker - rekla je Nadežda Mikiju, posle čega ju je on polio kafom.

- Nemoj ja da počnem da pričam šta znam o tebi! Mamu ti je*em! Pu, bre klošarčino! Je*aću te dok sam ovde! Je*ao me dan kada sam se j*bala sa tobom. Nijedna te nije želela, digla sam ti cenu, treba hvala da mi kažeš - vikala je Nadežda na Đuričića.

- Ku*vo raspala! Ujutru se je*eš sa Čolakom, popodne sa mnom, ti ćeš nekoga k*rvom da nazivaš! - govorio je Miki Nadeždi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17