• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

07.03.2019

10:17

(VIDEO) LUDILO USRED EMISIJE! Nadežda Biljić naručila MIKIJEVO UBISTVO uživo u programu!

Rijaliti

(VIDEO) LUDILO USRED EMISIJE! Nadežda Biljić naručila MIKIJEVO UBISTVO uživo u programu!

Podeli vest

Nadežda Biljić, koja je bila u vezi sa Mikijem Đuričićem tokom prve sezone "Zadruge" i njihov seks gledala je cela Srbija, vratila se u rijaliti i zapretila smrću bivšem ljubavniku koji je sada u vezi sa Suzanom Perović, iako je ona udata

Posle žučne rasprave, kada ju je Miki zalio kafom, Nadežda je pozvala svoje drugare da se osvete Đuričiću.

 - Obraćam se mojim drugarima, bude li ovaj čovek posle rijalitija dočekao dan... Javno kažem, ovaj čovek je mrtav, i bukvalno i za mene -  rekla je Biljićeva.

 - Rekla sam Pavlu da ne treba da se kanali i da treba da bude šmeker i da kaže kao što sam ja, ustala i rekla da se Suzane stide njena deca. Mogu da budem kažnjena jer sam prenela ono što se piše iz spoljnog sveta -  počela je objašnjava Nadežda.

 - I dalje stojim da je perfidna k... -  dodala je Nadežda, a onda se Miki upetljao i zatražio da se kazni honorarom kao i svi ostali.

 - Ja nemam honorar, jedi go*na! Nisam ja ko ti da imam para na bacanje. Piše se napolju da ju se deca stide -  vikala je Nadežda, dok je Suzana zamolila da joj decu ne uzima u usta.

 - Možeš da pričaš šta hoćeš, ali decu ne smeš da mi uzimaš u usta. Bolje bi ti bilo da bude poslednji put -  rekla je Perovićeva.

 - Ti, možeš da mi po*ušiš ku*ac, majmune jedan. Ti si klošar koji nema ništa. Da bi bio sa ovom ženom, moraš da budeš ozbiljan šmekere -  urlala je Nadežda Mikija koji joj je punu šolju kafe pljusnuo u lice.

Obezbeđenje je odmah uletelo, odvuklo Nadeždu koja je prvo uhvatila tanjir i krenula na Mikija.

 - Stalno nas spominje, uzima usta, dokle više - vikao je Miki.

 - Za ovo ćeš mi da platiš debelo. Je*aću vas sve dok sam ovde, a rijaliti će se završiti -  vikala je zadrugarka dok ju je obezbeđenje držalo.

 - Biće neko bigalj, 10 godina robije! Ti ćeš nekoga da nazivaš ku*vom, prije podne se je*eš sa Čolakom, posle podne sa mnom -  vikao je Miki, a onda je Nadežda odala najveću tajnu rijalitija.

 - Miki ima 120.000 evra honorara, odmah je 30.000 stavio kod sestre na račun kako bi se završila kuća. I on mi je našao da mi priča? Ne može me niko je*ati ni za milion -  rekla je Nadežda. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija