• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink

08.03.2019

00:36

(VIDEO) LUNA ŠOKIRANA KOLIČINOM LJUBAVI: Evo kako su Zadrugari proslavili njen rođendan!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA ŠOKIRANA KOLIČINOM LJUBAVI: Evo kako su Zadrugari proslavili njen rođendan!

Podeli vest

Luna Đogani drugu godinu zaredom svoj rođendan dočekala je u "Zadruzi", rijalitiju koji pomera sve granice.. Ova mlada ukućanka, inače modna blogerka, danas je napunila 23 godine.

Kada su se u ponoć sklopile kazaljke, svi ukućani odmah su ustali i počeli da čestitaju Luni rođendan. Tom prilikom svako od njih blogerki je poželeo sve najbolje, dok ona nije skidala osmeh sa svog lica.

Ova ukućanka ostala je iznenađena kada je ugledala poruku koju su joj na platou ispred doka ostavili njeni najbolji rijaliti prijatelji Jelena Krunić i Savo Perović. Ranije večeras, dok je Luna bila u sobi, njih dvoje su od kamenja koje su našli po imanju ispisali "Luna, srećan rođendan".

Takođe, Savo je zajedno sa Aleksom Savićem i Minom Vrbaški pripremio tortu za Lunu, dok je Marko Miljković napravio srce od kamenja na ivici doka. Milan Petković je u ponoć počeo da svira gitaru, dok je Savo Perović zapevao Luninu omiljenu pesmu "Despacito", dok su ostali ukućani Luni čestitali rođendan.

Kada su joj svi ukućani čestitali rođendan, Luna se uputila na ivicu doka gde ju je čekao dečko Marko Miljković, a to je zasigurno bio jedan od najlepših romantičnih momenata u njenom životu.

- 00:00h, srećan ti rođendan - govorio je Marko Luni, posle čega su se zagrlili i ljubili.

- Hvala ti što si moja ljubav. Prelepo je, divno je, preslatko je. Hvala ti za sve - rekla je Luna. 

Luna i Marko zatim su se uputili ka ostalim zadrugarima, kojima se Luna zahvalila na svemu što su priredili za nju i tom prilikom rekla kako joj je ovo najlepši rođendan do sada.  

- Kunem vam se da u životu nisam doživela ništa lepše od ovoga što ste mi priredili. Hvala vam do neba! Puno mi je srce. Svi dragi ljudi su mi tu. Mama i tata sigurno sada plaču, volim vas! - pričala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija