• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

10.03.2019

21:52

(VIDEO) POMENUTA JE*AČINA! ŠA DOBIO TAJNO PISMO OD DRAGANE, SADRŽAJ RAZOTKRIVEN! Nastala panika, sve su priznali?!

Rijaliti

(VIDEO) POMENUTA JE*AČINA! ŠA DOBIO TAJNO PISMO OD DRAGANE, SADRŽAJ RAZOTKRIVEN! Nastala panika, sve su priznali?!

Podeli vest

Lepi Mića je sinoć prišao Dragani kako bi joj pružio podršku jer se ponovo pokrenula tema o famoznom pismu koje je bivša modelsica napisala za Nenada Aleksića Ša

- Ona (Jelena Krunić) mu rekla da ona ne progovori šta ona zna, pa mu je spomenula ko mu je poslao papirić pre mesec dana. I onda sam otišla u hotel kod Jelene da uzmem stvari, i ona mene napadne kao da ona zna sve, zna zašto je hteo da beži odavde. On je uzeo i rekao da je papirić od Mine, a ja sam priznala to. Nema ništa u tom papiriću, nego je problem sa Jelenom - ispričala je Dragana.

- Šta ima da lažete, kažete da si mu dala papir i to je to, niste se j*bali. Nije smak sveta, trebao je iskreno da kaže, a hteo je da te zaštiti - odgovorio joj je Mića.

Zadrugar, Nenad Aleksić Ša komenatarisao je zadrugare i trenutna dešavanja u Beloj kući, pa se dotakao i njegovog odnosa sa Draganom Mitar.

Sinoć je u emisiji ,,Pitanja novinara" jedno pitanje bilo upućeno Dragani Mitar, koja mu je kradom dala pismo. 

- Možete da mi lepite epitete, radite šta hoćete, ne bih bio 22 godine pod javnim nebom. Posle ovoga ne moram više da trajem, dosta puta sam rekao da ne mogu da verujem da sam i dovde stigao. Moja najveća greška je što sam ušao ovde, jer sam dozvolio mnogim ljudima da komentarišu sve. Što se tiče svađe sa Jelenom, mi se posvađamo, pa sa pomirimo, to je apsolutno naša stvar. E sad, što se tiče Sanje i Matore, one imaju apsolutno pravo da gledaju iz ugla kako one hoće. Porodici jedino imam za šta da se pravdam, ako neko misli da sam ja pogrešio, ima pravo da se ne druži sa mnom. Što se tiče priče sa Draganom, zamolio bih vas da me ne spajate više sa njom. Ne prilazimo jedno drugom, popričali smo par puta, ali inače bežimo jedno od drugog na 20 metara. Postoje neke stvari koje neću da iznosim ovde za stolom, ali svako pominjanje Dragane i mene, izaziva nešto treće napolju, što je užasno. Stvarate nam ozbiljan problem napolju - ispričao je Ša.

SLOBO, NAMAŽI GUZU! Radanović konačno UZVRATIO PALJBU na prozivke Marka Miljkovića - AU! KAKVO SPUŠTANJE!

 

(VIDEO) BOLESTAN ODNOS! POSLE BRUTALNE SVAĐE, RASKINULI MIKI I SUZANA! Perovićka briznula u plač, ridala u suzama!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 5 godina

naj naj-jebozovnija cura od postanka zadruge i parova.jaca i od ruske....

rada tomasevic

pre 5 godina

koji papak ej sa sa sa.................

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija