• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2019

21:13

(VIDEO) IGRA SUDBINE! Promovisana knjiga o Luni Đogani!

Rijaliti

(VIDEO) IGRA SUDBINE! Promovisana knjiga o Luni Đogani!

Podeli vest

Knjiga o životu zvezde rijalitija ''Zadruga'', blogerke Lune Đogani ''Igra sudbine'' ugledala je svetlost dana

Večeras je održana promocija knjige o Luni koju potpisuje Emina Smajić, devojka iz Doboja koja živi i radi u Sarajevu.

Prva promocija održana je večeras u Beogradu, a potom su u planu i drugi gradovi u Srbiji i regionu.

Knjiga opisuje ljubavnu priču Lune, a kroz tu ljubavnu priču se prožimaju mnoga životna pitanja i tokovi. Kreiranje ličnosti, odnosi sa ljudima, svest, podsvest. Takođe se na neki način opisuje koliki je uticaj medija na svest čoveka.

Na promociji ''Igre sudbine'' pojavio se Lunin otac, denser Gagi Đogani koji je ponosno pozirao držeči u rukama primerak knjige koja će sasvim sigurno izazvati pravu pometnju.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasminaaa

pre 5 godina

Pravda za iskrenu, osecajnu, prelepu Lunu Djogani. Devojku sa najlepsim ocima, cistom dusom i predivnim osmehom. Bravo Emina!

Mile

pre 5 godina

Da li ste normalni....WTF knjiga o Luni !!! O maj Gad !

Djogaj

pre 5 godina

Ahahahahahahahahahaha Hahahajahahahahahahha Ahahahaha pa ovo su šokovi!

Ivana

pre 5 godina

Hvala ti Emina na ovoj knjizi.Konacno da se sazna istina i da se podsetimo z1 i prevare i nepravde učinjene prema mladoj devojci.Luna volim te

Nina

pre 5 godina

Dodatkli smo samo dno kad se pise knjiga o devojkci koja je svesno zavela ozenjenog coveka, imala odnose sa njim na tri metra od njegove zene, govorila joj u facu “ bas me briga sto je ozenjen on ce biti samo moj” pricala kako je pre rijalitija gledala slike njihove i zamisljala sebe na Kijinom mestu sto znaci planski sve uradila i sad se pise knjiga o “ velikomučenici Luni” koju je Sloba povredio.. pa strasno.. njenu majku i oca poslati na posmatranje!!!!

Lara

pre 5 godina

Ko je bio na ratistu o cemu ova prica, kakvo pucanje sta se desilo, ko im se upetljao u porodicu, sta se desava ovo...???

Jana

pre 5 godina

Jel vas stvarno nije sramota da nas izveštavate o ovome? Mislila sam da se bavite istinom, a istina je u komentarima na društvenim mrežama ispod ove vesti!

nina

pre 5 godina

E ovo je svingersko,prevaranska porodica koja zivi na racun fanova

disaster

pre 5 godina

ahahahahahahahahaha...cigani i knjige...ahahahahahahahaha

Mia

pre 5 godina

Pa ovi Djoganijevi su svi za ludnicu!!! Knjiga? Pa jeste li normalni? Knjiga o nekome ko nije procitao ni jednu jedinu knjigu? Sta je sa ovom zemljom, kad se o rijaliti prostakusama pisu knjige? Jadni svi pisci ovoga sveta...Ivo Andricu dzaba si krecio!!!

ugo

pre 5 godina

Svi fanovi Lunjarini su dosli! ahahahah Smejurija od knjige! Valjda ce jedan primerak dati Misku da procita. ahahahha

Dijana

pre 5 godina

Ahahah uticaj medija na svest coveka?jel to pokusavate i dalje da prodate pricu o nevinoj divnoj devojcici ,pa da ne verujemo svojim ocima i usima kada gledamo i dalje heftanje u wc u?ah ti mediji,sram vas bilo.Sta li vam dete radi kada je kod kuce...zivo me zanima.Zaboravljate da je gledamo i u ovoj sezoni i ne da nije uspelo pranje,nego ce izaci jos prljavija Jadan pokusaj...neobrazovana,zapustena devojka nikada nece moci da uspe u javnom zivotu

BRAVO EMINA

pre 5 godina

BRAVO ZA KNJIGU! Koliko za sada mogu procitat - u njoj je opisano produbljeno razmišljanje, najiskrenije emocije i ispovest, što mogu samo cisti, dobri i jaki ljudi - šta reci tek za mladu devojku! Knjigu Kije nisam procitala, kamoli kupila ali ovu cu sigurno!

Anana

pre 5 godina

Promocija knjige o kurvanju i rasturanju tuđeg braka. Bravo Srbijo! Izdržaćeš i ove rane.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija