• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.03.2019

08:30

(VIDEO) NEKA SPAVA U PARAMA, NEKA IH JEDE OD MUKE! Luna KROZ PLAČ pričala o Slobi: On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio najpotrebniji!

Rijaliti

(VIDEO) NEKA SPAVA U PARAMA, NEKA IH JEDE OD MUKE! Luna KROZ PLAČ pričala o Slobi: On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio najpotrebniji!

Podeli vest

'Igra istine'' je bila u toku, a mlada blogerka Luna Đogani je mislila da je zgodno vreme, dok se njeni cimeri raspravalju, da započne priču o svom bivšem dečku, Slobi Radanoviću sa Milanom Petkovićem

Đoganijeva je govorila kako se mnogo razočarala u Slobu koji se nakon kraja rijalitija stideo da kaže da je bio sa njom u vezi i da uopšte nije dobar čovek kakvim ga je smatrala. 

 - On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio najpotrebniji. Želim da mu se svaka moja suza obije o glavu, neka spava u parama, neka ih jede od muke. On kada legne u krevet nije srećan, a mogao je da bude - govorila je Luna, a Milan se složio sa njom, nakon čega je blogerka nastavila.

Luna je kratko pričala kako joj nedostaje prijatelj, a po svemu sudeći reč je o Nenadu Marinkoviću Gastozu, sa kojim nije bila samo drugarica. Đoganijeva je zatim ponovo nastavila da priča o Radanoviću.

 - Najviše me boli kada se pogledam u ogledalo i pomislim da nikada neću biti ona Luna od pre rijalitija. Ta devojka mi mnogo nedostaje. Sve prođe, slava i pare, ali ono unutra ostaje. Ja sam to sve izgubila. Sve sam dala za nekog ko se stideo da kaže da je bio sa mnom. Ovde se kleo u mene, ja sam bila u stanju da dam ruku. Verovala sam mu i mogla sam da se zakunem da me neće izdati ovako. Poštovala sam ga - govorila je Luna kroz suze, a onda je Milan rekao da je Đoganijeva druga osoba u odnosu na ono što je gledao u prvoj sezoni ''Zadruge''.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
naivna plavusa

pre 5 godina

Sve je lepo Lunči rekla ja tu ništa ne bih dodala.

Goran

pre 5 godina

STA MA VISE DA PRICA BRE...CIM JE IZASLA IZ RIJALITIA..ODMAH OTISLA SA GASTOZOM...STO JE POSLE PAR MESECILAGANJA,,,MORALA PRIZNATI JER JE POSTOJAO KLIP...KAKVA LJUBA..KADA SE ODMAH BACILA NA DRUGOG MUSKARCA...O CEMU PRICATE I PISETE,,,VI KOJI JE STITITE. HVALA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija