• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2019

10:00

(VIDEO) CRNOGORSKA JUNAČINO, ISPAO SI LJUDSKI ODRON! DABOGDA TI SE SVE VRATILO! Stanija se ceremonijalno odrekla Tomovića

Rijaliti

(VIDEO) CRNOGORSKA JUNAČINO, ISPAO SI LJUDSKI ODRON! DABOGDA TI SE SVE VRATILO! Stanija se ceremonijalno odrekla Tomovića

Podeli vest

Stanija Dobrojević imala je samo jednu želju za rođendan, koju je Drvetu mudrosti otkrila u Rajskom vrtu

Ona je tražila da se Vladimir Tomović pojavi na proslavi, a kako se to nije dogodilo, uradila je nešto što niko do sada nije u rijalitiju.

Ona je laganim hodom u pratnji Marijane Zonjić i Maje Marković otišla do jezera pa jedinu uspomenu na bivšeg bacila u vodu! Takođe, ni poruka nije izosatala - starleta je gledala pravo u kameru i obratila se dečku za kojeg se, kako je rekla "zalepila".

- Ovaj krstić, naše obećanje, naša zakletva, njegova reč... sad će stvarno da leti u vodu. Tomoviću, ispao si najveći smrad i najveći ološ. Setićeš me se jednog dana, vratiće ti se sve. Sad ćeš da letiš zauvek - rekla je ona.

(VIDEO) SMRAD I G*VNO OD ČOVEKA! Stanija poludela kada je čula da je VLADIMIR OTKAČIO!

Naš krstić i zakletva, na početku ove 'Zadruge', što sam se tako zalepila i zaljubila u ne znam ni koga. Očigledno u nekom manipulatora koji me je tako fino izvozao. Tomoviću, junačino crnogorska, sad ćeš da padneš u ovu vodu, kao i naša obećanja. Ljudski odron si ispao, ološ. Dabogda ti se sve vratilo - poručila je Stanija pa iz sve snage bacila krstić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora vukasinovic

pre 5 godina

dragana mitrov naj seksi stanija je otpad u raspadanju....sve vreme gazi bez pardona.

miroslav moric

pre 5 godina

mrco nebitan dpl.ekonomista sa fals diplomom iz i.sarajeva

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija