• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

21.03.2019

17:47

(VIDEO) OPASNA KAZNA ZA ZADRUGARE! Veliki šef uvodi novo pravilo, doneo odluku koja menja sve!

Rijaliti

(VIDEO) OPASNA KAZNA ZA ZADRUGARE! Veliki šef uvodi novo pravilo, doneo odluku koja menja sve!

Podeli vest

Tokom današnjeg popodneva, Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je okupio sve zadrugare, a u njemu je bilo važno saopštenje za sve njih. Naime, budući da nekolicina zadrugara među sobom komunicira pisanjem poruka na ceduljicama, što je zabranjeno, Veliki šef je odlučio da reaguje i kazni ih

Osim toga, oni od danas moraju da se pridržavaju novog pravila u suprotnom će biti oštro kažnjeni. 

Foto: Printscreen TV Pink

- Dragi zadrugari, na samom početku želimo da vas podsetimo na jedno od osnovnih pravila u "Zadruzi". Kako je poznato da je govor znakova strogo zabranjen, a pojedinci su se baš opustili i ne kriju da pišu tajne poruke doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta od po 1.000 dinara. Pošto su pojedinici preterali, svi ćete predati apsolutno sve papire i olovke koje imate jer će svako biti kažnjen nedeljnim honorarom bez obaveštenja. Od sada će važiti pravilo da jedan od dva potrčka vrati pismo u poštansko sanduče, ukoliko David ne izvršio ovo i on će biti kažnjen. Nakon ovoga je bitno da održite porodični sastanak, jer se desilo mnogo svađa dok ste bili razdvojeni. Verujemo da vam je jasno da su međuljudski odnosi u "Zadruzi" veoma zahladneli i zato je bitno da održite sastanak na kome ćete reći sve što mislite - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa. 

Foto: Printscreen TV Pink

Zbog loših međuljudskih odnosa ukućani su morali da održe hitan porodični sastanak i kažu jedni drugima u lice šta misle. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17