• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

27.03.2019

21:45

LUNA MI JE ŠAPNULA NA UVO... Gastoz iznenadio javnost DETALJIMA sa žurke - Ispoštovala je svog dečkića!

Rijaliti

LUNA MI JE ŠAPNULA NA UVO... Gastoz iznenadio javnost DETALJIMA sa žurke - Ispoštovala je svog dečkića!

Podeli vest

Nenad Marinković Gastoz pozdravio se sa Lunom Đogani kada je ušao u Zadrugu, pošto mu je ona prišla i javila se, ali do pozdrava nije došlo kada je Gastoz napuštao imanje u Šimanovcima

Kako kaže, šta je očekivao - to se i dogodilo.

- Pa, bilo je sve onako kako sam očekivao. Zadrugari su me maksimalno ispoštovali. Ona mi se u suštini javila, ali ne smem da kažem šta mi je rekla, šapnula mi je nešto na uvo (smeh). Pa... razočarala me, mislim da ću skočiti sa Brankovog mosta sada - ironično je rekao Gastoz.

- Boli me uvo! Ne opterećujem se time - dodao je.

- Ona je ispoštovala svog dečkića. Njen dečko mi se javio zato što je prava muškarčina, svaka njemu čast, to je pravi momak - objasnio je Gastoz kojem se tokom žurke dopala jedna devojka.

(VIDEO) MARKO PRED MILIONIMA GLEDALACA PRIZNAO: Luna neće MOĆI DA SE DRUŽI S GASTOZOM!

(VIDEO) STANIJA SE ZALEPILA UZ GASTOZA KO TAKSENA MARKA! Luna ga samo pozdravila pri ulasku, PA GA ISKULIRALA!

 

- Što se Stanije tiče, svidela mi se naravno. Dobra je, svašta bih joj radio. Kad sam video onu njenu haljinicu, ohladila me! - kazao je Nenad Marinković Gastoz po izlasku iz "Zadruge 2".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ceca

pre 5 godina

Gastoz laže, ironiše, cinično se smeši i vredja. Prijatelji tako ne rade.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija