• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

02.04.2019

17:11

(VIDEO) BOLJE ĆUTI, INAČE ĆU TE SAHRANITI! Ljuba obelodanila nove detalje o SVOJOJ ĆERKI! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

Rijaliti

(VIDEO) BOLJE ĆUTI, INAČE ĆU TE SAHRANITI! Ljuba obelodanila nove detalje o SVOJOJ ĆERKI! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

Podeli vest

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima u kojem im je naložio da sazovu porodični sastanak i iznesu svoja mišljenja o Aleksandri Subotić, koja se pre samo nekoliko dana ponovo vratila u Belu kuću

Prva je ustala Jovana Tomić Matora koja nije imala lepo mišljenje o Aleksandri:

- Ja ne mogu da je vidim očima zbog svega. Mi smo dva različita sveta i ne bih mogla da provodim vreme sa takvom osobom. Njenu ovu celu priču neću da komentarišem - izjavila je Jovana Tomić Matora.

- Što se tiče povratka moje ćerke Aleksandre, ja sam presrećan zbog njenog povratka, zbog toga puno pozdrava šaljem Velikom šefu i Velikoj šefici - ispričao je Karađorđe Subotić.

- Što se tiče povratka Aleksandre, iskreno, povraća mi se tu od mnogih stvari, isključiću se iz mnogo toga. Juče je ona rekla nešto jako bitno, što je meni zaparalo uši, da će ona sa mnom pričati nakon izlaska iz rijaltiija... Što meni govori da je ona došla ovde da se igra. Dete, koje se vratilo da se igra, ne poželi mi ni dobro jutro. Što se nje tiče, svašta će ovde biti. Evo, ovaj folirant matori priča, nije je ni ispratio na kapiju. Takođe, nije bio uz nju dok nije dobio pitanja gledalaca. Ja više ne znam ko tu igra igru, ustvari znam, ali kao što sam sinoć rekla, ja ću do kraja ostati budala majka i neću reći ono što znam za nju. Može ona da misli da sam ja na ofingeru, može da pravi sad te svoje face, da se bečiš, možeš da me provociraš. Videla sam između tebe i Davida neke stvari juče, ja vidim i dalje da se vas dvoje pokrivate, čula sam kada si ga jasno upozorila da ne nastavlja neku priču, ovde sam sedela i slušala, za razliku od tebe koja grakće. Bolje ćuti da te ne bih sahranila, te fore koje koristiš kao tvoja drugarica koja me je vređala! Vi ste ušli ovde, podržavate se i više nego očigledno i kako se udružujete u nekim svojim lažima. Ja sam ti rekla lepo da ti treba da vodiš svoje bitke - ispričala je Ljuba.

(VIDEO) LJUBA BRUTALNO SASULA ALEKSANDRI: Ne dao vam Bog da rodite ovakvo dete, ovo je najveće zlo!

- Zvala si novinare i mešala si se u našu vezu, tvrdila si da imaš snimke, da je mene njegovo (Tigrovo) obezbeđenje vodilo kući. Neću da se raspravljam sa tobom, ljudi sve gledaju i vide. Ti gaziš njega (Davida), ti ne moraš na njegove laži da dodaš još 300 koje se nisu ni desile. - uzvratila joj je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija