• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

04.04.2019

09:12

(VIDEO) JE*EM VAM MAMU LAŽLJIVU! Miki URLAO i PORAZBIJAO sve po kući, OBEZBEĐENJE GA JEDVA IZVELO!

Rijaliti

(VIDEO) JE*EM VAM MAMU LAŽLJIVU! Miki URLAO i PORAZBIJAO sve po kući, OBEZBEĐENJE GA JEDVA IZVELO!

Podeli vest

Miki Đuričić poželeo je tokom sinoćnjeg programa u "Zadruzi" da se izvini Zlati Đurković zbog toga što je nju pogodila njegova šala. Ona je plakala jer se ispostavilo da je Miki izmislio priču da će ona otići u Amidži Šou

Zlata nije prihvatila nejgovo izvinjenje, a zatim ga je nazvala lažovom. Miki je zbog toga pobesneo i počeo da sve da baca i šutira po kući, dok ga Lepi Mića nije odvukao u stranu, a zatim ga je izvelo obezbeđenje.  

- Je*em ti mamu, j*bem ti i Vladu! Majku vam je*em lažljivu više! Ma šta laže više ona i preti mi? Ne može go*no lažljivo! Je*em ti mamu lažljivu, ja! Ti da me praviš lažovom! Dokle ćete mene da lažete! Plače ceo dan što smo se sprdali da će da ide u Amidži šou! Go*no jedno odvratno! Je*em ti mamu! Još se ja go*netu izvinjavam. Šalili se da će ići u Amidži! Je*em vam mamu lažljivu - vikao je Miki.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 5 godina

Strasno je sta sve ovaj covek radi, govori, rusi, tuce, udara i sve mu se tolerise.

Ceca

pre 5 godina

Miki svaki dan laže o svojoj vezi sa Suzanom. Očigledno laže. A zamera drugima. Nasilnik i diktator.

Prle

pre 5 godina

Ovu seljacku bitangu i dzukelu IZBACITI ODMAH !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija