• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

05.04.2019

10:01

(VIDEO) ŠTA HOĆEŠ OD NJEGA, VOLI DRUGU ŽENU! Aleksandra otkrila kroz šta je prolazila mesecima zbog Davida i Ane, on joj BEZ MILOSTI odgovorio!

Rijaliti

(VIDEO) ŠTA HOĆEŠ OD NJEGA, VOLI DRUGU ŽENU! Aleksandra otkrila kroz šta je prolazila mesecima zbog Davida i Ane, on joj BEZ MILOSTI odgovorio!

Podeli vest

Sinoć je u Zadrugu stigao novinar Milan Milošević, pa je, kao i svakog četvrtka, na red došlo gledanje snimaka, pa su tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana

Naime, Marija Kulić je želela da zna zašto Aleksandra Subotić nije raskinula sa Davidom Dragojevićem, iako je videla da on flertuje sa Lunom Đogani i Anom Korać, pa i to šta bi je više zabolelo, da je prevario sa Lunom ili sa Anom.

 - Nadala sam se, verovala sam u ono što smo imali. Što se tiče Lune, ona mi je bila najbliža drugarica ovde i više bi me povredio da me je prevario sa njom -  izjavila je Subotićeva, i nastavila priču optužujući Mikija Đuričića i Lepog Miću da nju krive za Davidovu prevaru:

 - Ti si kriva što se vaša veza raspala, ali nisi kriva što te je prevario. Šta hoćeš dalje od njega, voli drugu ženu, tebe svi podržavaju -  rekao je Miki Aleksandri.

David je pokušao da opravda sebe i svoj postupak, pa je rekao da je odlučio da uradi nešto što će ga usrećiti, a Aleksandra je imala i za njega odgovor, ali i za zadrugare koji su ga podržali:

 - Drago mi je da si srećan, Davide! Ne pravite od mene debila što se raspravljam sa njim, ja sam trpela tri meseca pakla zbog njih-  žalila se Aleksandra.

 - Ja sam rekao da je ne volim i da želim da raskinem sa njom -  pravdao se Dragojević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija