• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2019

08:51

(VIDEO) LUNA I MARKO U VRELOJ AKCIJI! Posle pomirenja ne mogu da se odlepe jedno od drugog!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA I MARKO U VRELOJ AKCIJI! Posle pomirenja ne mogu da se odlepe jedno od drugog!

Podeli vest

Luna Đogani govorila je o svom odnosu sa Markom Miljkovićem nakon što su raskinuli, pa se pomirili.

Ona je rekla da je obično ona njemu pravila scene, a sada je on završio vezu.

- Došlo mu je preko glave, nakupilo se. Naš najveći problem su godine, očekuje ozbiljnost koju nemam baš. Lakoverna sam, što se da videti sa Zoricom. Skupilo mu se sve. Marko ne želi da mene neko vređa i da ja posle prelazim preko toga. Rekao mi je da nisam dovoljno zrela za njega, mnogo mi je bilo teško. Ja sam bila osoba koja je bila rastrojena i tužna. Marko je razlog moje sreće i posle toga sam odlučila šta hoću. Mnogo želim da budem pevačica. Marko je moj spas - rekla je Luna i priznala šta je savetovala Anu Korać:

Rekla sam Ani da ne veruje nikom. Ne verujem ni Davidu ni Aleksandri. Sve se nekako ponavlja. Aleksandra i dalje voli. Mislim da će tek da bude haos, prljavog veša će biti samo tako.

Luna i Marko su se kasnije prepustili akciji pod tušem i to dva puta.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boro

pre 5 godina

Jadnica nista drugo ni ne zna.Samo napred podrzava te majka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija