• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

09.04.2019

15:55

ZADRUGARI U PANICI! Veliki šef doneo odluku koja im se nimalo nije dopala!

Rijaliti

ZADRUGARI U PANICI! Veliki šef doneo odluku koja im se nimalo nije dopala!

Podeli vest

Stanari Bele kuće ostali su u potpunom šoku kada je u toku današnjeg dana stiglo pismo od Velikog šefa

Naime, oni su non stop kršili pravila pa im je zbog toga stigla opomena.

- Zadrugari, podsetićemo vas kako je došlo do kamera u kupatilu. Većina vas nije želela da poštuje pravilo koje je govorilo o tome da niko više od jedne osobe tamo ne može da boravi. Na osnovu vaših glasova ste vi odlučili da vam ne smeta to što ćemo moći da vas snimamo u toaletu. Par meseci nakon toga, baš oni koji su rešili da se postave kamere počeli su da kače čaršave u tuš kabinu. S obzirom na to da je ovo prešlo u naviku, doneli smo sledeću odluku. Kačenje čaršafa u tuš kabinu je zabranjeno. Neophodno je da nosite i bubicu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ovo je najviše pogodilo Marka Miljkovića i Lunu Đogani, a besni su bili i David Dragojević kao i Ana Korać jer su oni najviše vremena provodili u kupatilu gde su često imali seksualne odnose.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija