• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

10.04.2019

15:35

DAVIDOVA MAJKA OČAJNA ZBOG SINA! Koji roditelj bi želeo prostituku za snaju?!

Rijaliti

DAVIDOVA MAJKA OČAJNA ZBOG SINA! Koji roditelj bi želeo prostituku za snaju?!

Podeli vest

Nakon što je Mihajlo Maksimović ponovo uhapšen kao glavni makro na domaćim prostorima, a u njegovom lap-topu pronađene fotografije svih devojaka koje se bave najstarijim zanatom, glavna tema su rijaliti učesnice koje se navodno bave prostitucijom

Stanija Dobrojević pominjala je Mihajla pojedinim devojkama, nakon što je javno rekla kako "provereno zna da se Sanja i Ana bave prostitucijom". Stanija je Sanji Stanković poručila da ju je upravo on pozdravio, a u sukobu sa Anom Korać tvrdila je da joj muškarci plaćaju za seks, te da neće više ona da bude "paravan takvima".

POZNATA MADAM IZ NAŠEG DŽET-SETA STOJI IZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Na estradi je 30 godina, a svi znaju da VOLI PILETINU!

Ovim povodom pozvali smo Biljanu Dragojević, majku Davida Dragojevića koji je u vezi sa Anom Korać, a kako nam je Biljana rekla čula je za te priče o Ani i ranije je pokušavala da upozori sina o "poslu" Koraćeve.

- Od početka Davidove veze ispratila sam i propratila sve i htela da ga upozorim. Znam da ona i te kako igra igru... - počela je Davidova majka.

Biljana smatra da David ne treba da bude sa Anom jer njemu treba "normalna" devojka.

- Što se tiče njihove veze i Ane, nisam promenila mišljenje. On sebi bira. Ako je njemu to okej, neka bude sa njom. Mada, od toga nema ništa, jer je mnogo glupo da se veže za devojku koja radi to što radi... Realno, svako ko je normalan gledaće tako, pa i ja - kaže Biljana.

- Njemu treba devojka koja je normalna. Ne mislim ja da je ona nenormalna, nego ovako sve što se piše, a to sam čitala i čula ranije, nisam ga bezveze upozoravala i neprihvatala. Ne znam koja bi majka prihvatila tako nešto... - zaključila je Biljana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gogi

pre 5 godina

GOSPODJO draga vi ste definitivno cudna zena , u namjanju ruku. Pa isto se namece pitanje koja bi majka maltletirala sina koji hoce da izadje iz bolesne pantovic-subotic bande, cija je kcerka poznata samo zato sto je rodila kao balavica dete maminomm decku, okrelom krimosu, koji je imao zenu i bulumentu dece i ona i mama su to sve znale, i to u vremenu kad joj je otac bio u zatvoru, ma divna familija?????????? za ovu plasticnu nije jos nista dokazano a ovde corpus delicti , pa sta vama fali??? a u isto vreme vi kao majka ne pricate sa sinom koji isto ima neku plasticnu ali je za ovu guzatu majka Paraskeva??? koji li vi profit od svega ovog imate pitanje je sad

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija