• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

10.04.2019

17:36

(VIDEO) ŽESTOK SEKS ANE I DAVIDA! Luna im ČUVALA STRAŽU, a onda je naišao BRENDON I USPEO SVE DA POKVARI!

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOK SEKS ANE I DAVIDA! Luna im ČUVALA STRAŽU, a onda je naišao BRENDON I USPEO SVE DA POKVARI!

Podeli vest

S obzirom na to da je Veliki šef naglasio svim zadrugarima da je prekrivanje tuš kabine u spoljnom kupatilu zabranjeno, Luna Đogani i Marko Miljković bili su strogo sankcionisani kada su ponovo prekršili ovo pravilo i upražnjavali seks pred kamerama

Budući da su Ana Korać i David Dragojević želeli da izbegnu ovu kaznu, a da pritom iskoriste svojih pet minuta kako bi razmenjivali nežnosti, oni su u toku današnjeg izazova u novom delu Zadruge otišli zajedno u toalet.

Međutim, Branislav Radonić Brendon je to odmah primetio, a nakon što je shvatio i da im je Luna ispred čuvala stražu, napravio je opštu pometnju i raskrinkao ih.

(VIDEO) SKUP NEKI SEKS! Veliki šef kaznio LUNU I MARKA!

 

- Konstantno idete u kupatilo da biste se je*ali, a ovamo mene napadate kako se ja zadržavam u toaletu i radim ne znam ni ja šta! Ne mogu u wc da odem njih! I sa Davidom sam se posvađao, jer ode sa Anom u toalet i se*saju se satima, ne mogu da uđem unutra. I sad su ovde došli - rekao je Brendon.

- Mi smo išli u wc, nemoj da lupaš gluposti! - rekla je Ana.

Između njih je zbog toga nastala žestoka rasprava, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija